Oplevelsesgaver til hende

Her har vi samlet alle de oplevelsesgaver, vi anbefaler, hvis du er på udkig efter oplevelsesgaver til hende.

Uanset om det er din kæreste, kone, søster, veninde eller en anden kvinde, der betyder noget for dig, så har vi masser af gode gaveidéer du kan vælge imellem.

En oplevelse er ofte en gave, der bliver taget langt bedre imod end en fysisk ting. Oplevelser er noget man husker for evigt, noget der skaber minder, samt noget man kan lave sammen.

Vi har i denne guide lagt fokus på de traditionelt feminine oplevelser. Det er alt der har med spa og wellness at gøre, kurser, beauty og lækre ophold. Men vi har ikke glemt hende, der kan lide når adrenalinet pumper.

Vælg blandt 236 oplevelser

Vælg type

Vælg pris

100kr.2.495kr.

Geografi

yoga

Yoga

Yoga findes i mange typer og på alle niveauer. Vil du glæde én, der længe har tænkt på at komme i gang med yoga, eller én du vurderer, ville have godt af at komme mere i kontakt med sig selv, så er et yogakursus den helt rette gaveidé. Vi har yogaoplevelser på begge sider af Storebælt. Lige fra hot yoga og yoga for gravide i Aarhus til yoga og bouldering i København.

Pris fra 180 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Personal Shopper

Personal Shopper

Dette er gaven til hende der elsker at shoppe, men som ofte kommer hjem med det forkerte, eller i det hele taget er i tvivl om hvad hun skal købe. Få en dag med en af Danmarks dygtigste modebloggere og personal shopper. Hun tager dig under armen og ud i byens butikker, rådgiver dig om stil og giver dig alle de gode tips til de gode butikker og de gode fund.

Pris fra 1995 kr.
Kan opleves her: Sjælland
makeover

Makeover

Denne gave er perfekt til kvinden eller pigen, der har fortjent noget ekstra lys i sit liv. Hende, der for en stund vil lægge hverdagens grå trummerum bag sig og træde ind i en verden af forkælelse, hvor hun bliver stylet til at ligne en million og får skabt ekstra selvtillid. Hun kommer i professionelle hænder: en dygtig frisør klipper og styler hendes hår, en makeup artist lægger makeup og giver gode råd, og en stylist klæder hende på i nyt tøj, der fremhæver hendes personlighed. Giv hende en makeover, hvor hun naturligvis får taget et godt billede i det nye look.

Pris fra 3500 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
chokoladekursus

Chokoladekursus

Alle elsker chokolade, men har du prøvet at lave din egen? Det er ikke så nemt som det måske ser ud til, men med et chokoladekursus lærer du af professionelle dessertkokke, hvordan du kan lave din egen lækre chokolade. Du lærer om råvarer og teknikker til temperering, udforming mv. Og det bedste: du får masser af god hjemmelavet chokolade med hjem.

Pris fra 299 kr.
Kan opleves her: Fyn, Sjælland
bageskole

Bageskole

Kender du én der elsker at bage, men som måske gerne vil tage sine evner med dejen til next level? Lær at arbejde med surdej, lave croissanter og meget andet hos f.eks. Claus Meyer i København eller hos Birks Køkken i Aarhus. Tilbring 5-6 timer i et køkken med kompetent undervisning, masser af smagsprøver og hygge. Og du kan tage både brød og surdej med hjem.

Pris fra 450 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
cocktailkursus

Cocktailkursus

Drømmer du om at gå Tom Cruise i filmen Cocktail i bedene, eller er du bare træt af, at den eneste drink du kan lave er rom og cola? Tag på et cocktailkursus og lær hvordan du mixer alle de drinks, du kender fra barerne og klubberne. Læe om is, stirring, shaking, tilsmagning, glastyper, smagskombinationer og anretning. Du kommer naturligvis også til at smage.

Pris fra 295 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
malekursus

Malekursus

Kender du én, der har en billedkunstner gemt i maven, men trænger til et skub for at komme i gang med lærreder og pensler? Giv at malekursus i Aarhus eller København i gave til denne person. Vedkommende får en hel dag med en rigtig kunstner, får masser af tips, inspiration, viden og lærer de nødvendige teknikker. Der er også god mulighed for at få den nødvendige feedback på dagen.

Pris fra 695 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
macaronkursus

Macaronkursus med fransk dessertkok

Giv en dag med en ægte fransk dessertkok i gave. Lær at lave de fantastisk flotte macarons af Frederic Terrible, der har arbejde på restauranter som Nimb og Falsled Kro. Macarons er den ultimative franske konditorkage med stor smag og fås i alle tænkelige farver, der pynter på ethvert kagebord. Få en æske med 20 macarons med hjem fra kurset.

Pris fra 449 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Strandhotellet Blokhus

Ophold på Strandhotellet Blokhus

Giv den helt ægte danske badehoteloplevelse i gave til den du holder af. Dette er helt unikt og ét af de eneste autentiske badehoteller der er tilbage i Danmark. Du kan vælge mellem diverse gourmetophold, hvor der er fokus på lækker mad, og et badehotelophold af den klassiske slags.

Pris fra 2610 kr.
Kan opleves her: Jylland
The Thief

Spaophold eller gourmet på The Thief

Søger du luksus og international klasse, så tag færgen til Oslo og tjek ind på hotellet The Thief. Hotellet er designet af både nationale og internationale designere og der hænger ægte moderne kunst på væggene. The Thief har vundet et hav af priser og deres mad er i samme klasse. Træk stikket og tjek ind på The Thief til et luksusophold med internationalt snit – og med den smukke udsigt over Oslofjorden.

Pris fra 4450 kr.
Kan opleves her: Norge
Himmerland Spa og Golf

Ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Midt i det smukke Himmerland, ligger dette resort, der siden 70’erne har været berømt for sine grønne golfbaner. I dag er resortet udvidet med et high class wellness-område med masser af behandlinger og afstressende aktiviteter. Kombinér golf og wellness, eller vælg én af delene. Uanset hvad, må du ikke gå glip af den fantastiske 5-retters menu i Restaurant P.O.L.O.

Pris fra 1590 kr.
Kan opleves her: Jylland
Tambohus Kro og badehotel

Ophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på wellnessophold ved Limfjorden på den skønne Tambohus Kro. Her har du blandt andet muligheden for selv at samle østers og muslinger i fjorden og bagefter få kroens kokke til at tilberede dem til dig. Du har adgang til to kursteder: Sydthy Kurbad og Kurbad Limfjorden med mere end 200 kvm. spaområde. Er du til gourmetmad (også udover østers), så er Tambohus det rette sted at lægge et ophold.

Pris fra 1998 kr.
Kan opleves her: Jylland
Hotel Bretagne

Kurophold på Hotel Bretagne Badehotel

Hotel Bretagne er ægte badehotelsstemning ved den nordsjællandske riviera. Her er udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø og kun 5 min. gang til stranden. På Hotel Bretagne har gæster strømmet til siden 1939 for at nyde god mad, natur og hygge. Nu kan du glæde én du holder af med det samme.

Pris fra 3190 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Hotel Thinggaard

Ophold på Hotel Thinggaard

Få den ægte Thy-oplevelse på Hotel Thinggaard, der er beliggende lige ved den vilde natur i Nationalpark Thy. Her er der fokus på mad med lokale, bæredygtige råvarer i samarbejde med Regional Madkultur Thy-Mors. Få adgang til Sydthy Kurbad og oplev afslapning, luksus og god mad.

Pris fra 1896 kr.
Kan opleves her: Jylland
Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

Kør et smut ned over den tyske grænse til skønne Flensborg og forkæl dig og din kære på det luksuriøse Alter Meierhof. Alt er lige det mere luksus på dette tyske hotel. Blandt andet finder du en 2-stjernet Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther” indenfor hotellets vægge. Der er et kæmpe spaområde og den særlige trumf hos Alter Meierhof er deres 1.400 kvm. store tyrkiske haram-bad. Find den orientale stemning i skønne Flensborg.

Pris fra 2989 kr.
Kan opleves her: Tyskland
Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Lyng Dal Hotel og restaurant er ren landlig idyl ved den smukke Gudenå i Midtjylland. Et ophold i det gamle stråtækte bindingsværkshus ved Ry byder på hygge, romantik og ren slapning. For ikke at tale om dén gourmetoplevelse det også er. Lyng Dal tilbyder fantastiske kulinariske oplevelser baseret på råvarer fra lokalområdet.

Pris fra 1790 kr.
Kan opleves her: Jylland
Fakkelgaarden

Gourmetophold på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden med de karakteristiske gule bygninger og tårn ligger i Sønderjylland med den flotteste panoramaudsigt over den smukke Flensborg Fjord. Fakkelgården blev officielt åbnet i 1936 af daværende Kong Christian X og har en stolt tradition. Nyd den lækre mad, mens du betragter livet på fjorden.

Pris fra 2800 kr.
Kan opleves her: Jylland
Agerskov Kro

Weekendophold med dans på Agerskov Kro

Her er gaven til ham eller hende, der elsker at danse. Tag på weekendophold på den hyggelige sønderjyske kro i Agerskov, der har været kro siden 1767. Nyd den gode mad, roen og samværet, men vær klar med danseskoene, når kromanden spiller op til dans.

Pris fra 1610 kr.
Kan opleves her: Jylland
Villa Copenhagen

Ophold på Villa Copenhagen

Vil du give en luksusweekend i København, med alt hvad hovedstaden har at byde på? Så er der lige åbnet det helt rette sted, I kan have base. Villa Copenhagen er et helt nyt luksushotel indrettet i den 100 år gamle Danmarks Centralpostbygning lige ved Hovedbanegården og Tivoli. Overnat i en Superior Suite, nyd den gode mad og alle byens fristelser.

Pris fra 2500 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Rudbøl Grænsekro

Kroophold med dans hos Rudbøl Grænsekro

Tag på Rudbøl Grænsekro ved den dansk/tyske grænse og nyd en weekend i marsken med stæreflokke og smuk natur. Spis den gode sønderjyske mad, nyd roen og hinandens selskab. Om aftenen er der stor middag, hvorefter der bliver spillet op til dans på kroen.

Pris fra 1698 kr.
Kan opleves her: Jylland
glamping

Glamping

Glamping er den helt nye form for camping, hvor alt det primitive er fjernet fra regnestykket. Overnat midt i den smukke natur i Skjoldungernes land i et luksustelt med møbler og bløde senge. Spis god mad og tag en fuld “digital detox” uden telefoner og sociale medier. Glamping er for dig, der ikke troede at du var til camping.

Pris fra 1695 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Falkenberg

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad hører til blandt Sveriges allerbedste spahoteller. Nu har du muligheden for at give et ophold på dette fantastiske hotel i gave. Falkenberg ligger ved Skreastranden på landets vestkyst med udsigt over Kattegat. Hotellet har en stor spaafdeling i absolut topklasse, og opholdet byder desuden på 3-retter menu, morgenbuffet og overnatning i værelse med havudsigt og fransk altan.

Pris fra 2779 kr.
Kan opleves her: Sverige
Rold Storkro

Kroophold på Rold Storkro

Rold Skov er Danmarks andenstørste skovområde og byder på et kuperet og unik terræn. Midt i skoven ligger Rold Storkro, hvor den har ligget siden 1958 – bygget med Marshall-hjælp efter krigen. Nyd skoven med alt hvad den har at byde på fra de mest omfattende MTB-spor til historierne om røverne fra Rold og kombinér det med en lækker middag med vine og morgenbuffet.

Pris fra 2356 kr.
Kan opleves her: Jylland
Marienlyst Strandhotel

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Book jer ind på Danmarks største strandhotel med 155 års historie på bagen. Marienlyst Strandhotel kan prale af hele 4 stjerner og ligger ved Øresund i Helsingør med udsigt direkte til Kronborg Slot. Forkæl din gæst og dig med den ypperste luksus: gourmetmiddag, champagne, vine, spa med bl.a. boblebad på terrassen og sauna på stranden og måske en tur på det tilhørende casino?

Pris fra 3636 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Broholm Slot

Slotsophold på Broholm

Er der en prinsesse eller prins gemt et sted i dig og din gæst? Så tag et ophold på det smukke Broholm Slot på Sydfyn. Broholm Slot har 700 år på bagen og har huset både konger og overklasse gennem århundreder. Nu er det jeres tur. Overnat på et ægte slotsværelse og nyde den fantastiske 3-retters gourmetmiddag. Hvad med en tur ud i den smukke sydfynske natur?

Pris fra 2299 kr.
Kan opleves her: Fyn
Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Har du hørt om Hotel Skansen? Skansen er ét af de allerbedste spahoteller i Sverige og ligger i Båstad, kun et par timers kørsel fra København. Spafaciliteterne på Skansen er ikke de sædvanlige, du kender andre steder fra, men er helt særlige og hele køreturen værd. Bl.a. kan du i Kallbadhuset, der er bygget ude i vandet (se billedet) sidde i saunaen og nyde udsigten over Kattegat. Så tag væk fra hverdagen, tag til Sverige og fika og opnå den ypperste forkælelse på Hotel Skansen.

Pris fra 1900 kr.
Kan opleves her: Sverige
The Lodge

Treetop Spaophold på The Lodge

På en bakketop 167 meter over havets overflade i den svenske Romeleåsen ligger det unikke hotel The Lodge placeret med udsigt over trætoppene. Vi er kun en times kørsel fra København, men det føles som den øde vildmark. Her finder I også et 1.000 m2 stort hawaiiansk spaområde kaldet Honulele Spa med bl.a. en 12 meter lang infinity pool.

Pris fra 2395 kr.
Kan opleves her: Sverige
Alsik Hotel

Spaophold på Alsik Hotel

Vil I opleve Danmarks største spaområde på hele 4.500 m2 fordelt på 4 etager og nybygget i nordisk stil? Vil I bo på et bæredygtigt hotel, der er 76% CO2-neutralt og skabt af Henning Larsen Architects? Så er det Hotel Alsik I skal besøge. Hotellet ligger og knejser 70 meter over Sønderborg med udsigt over Flensborg Fjord.

Pris fra 1990 kr.
Kan opleves her: Jylland
Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ved Strandvejen i København med udsigt over Øresund har mange hørt om. Det er ikke uden grund. Hotellet er ét af de allermest luksuriøse i Danmark med en prisvindende og arkitekttegnet spaafdeling. Fra 1857 til 1863 holdt Kong Frederik VII og Grevinde Danner deres sommerferier her. Nu er det jeres tur.

Pris fra 2400 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Gør som mange danskere allerede har gjort: pak tasken og drag mod det sydligste Sverige og bo på klassikeren Ystad Saltsjöbad ved Østersøkysten ud for Bornholm. Mennesker er mødtes her for at rekreere siden 1897. Trods badehotellets alder, er alle faciliteter topmoderne og restauranten i den allerbedste klasse. Snyd ikke jer selv for Ystad Saltsjöbad.

Pris fra 3199 kr.
Kan opleves her: Sverige
Hot stone massage

Hot stone massage

Gør som de amerikanske indianere og brug varme lavasten til at behandle muskelspændinger i kroppen. Dette er en gave til en helt unik wellness-oplevelse. Hot stone massage er en dybdegående massageform og teknikkerne er blevet forfinede meget siden indianernes tid. Massøreb bruger de varme sten i kombination med sine hænder.

Pris fra 575 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
spadag

Spadag

En spadag er den ultimative wellnessgave til veninden, din søster eller kæresteparret. Afsæt tid til bare at være sammen i skønne omgivelser, hvor der kun er fokus på velvære og hyggeligt samvær. En spadag foregår typisk i et spaområde, hvor der er adgang til en lang række aktiviteter som f.eks. sauna, dampbad, vildmarksbad samt en lang række behandlinger som f.eks. massage og ansigtsbehandling.

Pris fra 249 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
massage

Aromamassage

Aromamassage er en almindelig massage med varme olier kombineret med aromaterapi, hvor det ikke kun er de fysiske berøringer, der gør dig godt, men også specielle dufte, der fylder dine næsebor og healer sind og krop. Wellnessgaver er meget populære for tiden, og det at give ren velvære og forkælelse til én man holder af, er et tegn på kærlighed.

Pris fra 425 kr.
Kan opleves her: Sjælland
ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Vores ansigt siger alt om os. Det er ansigtet du genkender en person på og ansigtet du tiltrækkes af. Samtidig er ansigtet hver eneste dag udsat for vind, vejr og aldring. Derfor er pleje af ansigtet vigtigt og er virkelig en forkælelse, du kan give som gave til én der fortjener det. Vi har tilbud om en lang række af ansigtsbehandlinger i hele landet.

Pris fra 400 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
graviditetsmassage

Graviditetsmassage

Her er den optimale wellness-gave til din gravide veninde eller kæreste. En graviditet er meget hård ved kroppen, og er der noget en kommende mor virkelig kan bruge, men ofte ikke selv ofrer på sig selv, så er det en graviditetsmassage. Denne type af massage er specielt tilpasset den gravide kvinde og de specielle behov hun har.

Pris fra 499 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
floating

Floating for 2

I flyder vægtløse i et vandbassin, hvor vandet er kropstemperatur. Der er ingen lyde og intet at forholde sig til. Dette er en den ultimative afslapning og antistress oplevelse. Vi lover, at du aldrig har oplevet noget så fredfyldt som en time i et floating-bassin. Denne time svarer til 8 timers søvn!

Pris fra 495 kr.
Kan opleves her: Jylland
brunch

Brunch

Alle elsker brunch. Findes der noget bedre end at sove længe og starte dagen med lækker mad, juice og kaffe på en hyggelig café? Brunchen er den sene morgenmad og den tidligere frokost. Den er også blevet vor tids hyggelige samlingsted for kærestepar, veninder eller familie. Du kan købe gavekort til brunch over hele landet.

Pris fra 140 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
flødebollekursus

Flødebollekursus

Her er gaven til chokoladeelskeren, der samtidig vil have en hyggelig og sjov oplevelse sammen med dem han eller hun holder af. Flødeboller er en klassisk konditorkage, der er svært at få perfekt. Dette kan du lære her under kyndig vejledning. Til sidst kan I nyde resultatet, der er så meget bedre end de flødeboller fra Samba som du køber i supermarkedet.

Pris fra 299 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
kunstner for en dag

Kunstner for en dag

Her er gaven til det kreative menneske med en kunstner i maven. Giv en 5 timers kunstworkshop på en gammel gård placeret smukt ved Limfjorden. Udøvende kunstner Christina Kjelsmark vil guide dig gennem dagens kunstneriske udøvelse. Du får masser af vejledning, tips og tricks – og ikke mindst respons på dit eget billede.

Pris fra 900 kr.
Kan opleves her: Jylland
Personlig træner

Personlig træner

Vil du give den perfekte gave til ham eller hende, der trænger til at komme i form, er et gavekort til en personlig træner hos Fitness World det helt rette. Denne gave kan bruges over hele landet i de mange fitnesscentre i kæden. Man får en hel måneds medlemsskab af og adgang til Fitness World, samt to sessioner med en professionel personlig træner, der analyserer, instruerer og motiverer til den rette træning og resultater. Bagefter kan du fortsætte som medlem uden at betale oprettelsesgebyr.

Pris fra 999 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
Bungy Jump

Bungy Jump

Bungy Jump giver ét af de største adrenalinsus man kan forestille sig. Det lange, frie fald gennem luften efterfulgt af hoppeturen i den store elastik gør denne gave til den perfekte til den eventyrlystne person. Hvad med at tage hoppet fra en skilift i Letland?

Pris fra 725 kr.
Kan opleves her: Udlandet
Spring faldskærm

Spring faldskærm

Faldskærmsudspring er en oplevelse, der ikke kan måles med noget andet i livet. Det kræver mod at kaste sig ud fra et fly under skyerne, men når springet er taget venter der dig en unik naturoplevelse, mens du først falder med høj fart og siden stille svæver mod jorden. Helt stille. Klik på knappen herunder og læs meget mere om, hvordan drømmen kan blive virkelighed.

Pris fra 1995 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland
photoshoot

Model for en dag

Har hende eller ham, du vil give en gave altid drømt om at stå model for en rigtig professionel fotograf? I samarbejde med Casablanca Models tilbyder vi et photoshoot med stylist og fotograf og den heldige modtager får naturligvis billederne med hjem bagefter.

Pris fra 1950 kr.
Kan opleves her: Jylland
klatring

Klatring

Har han eller hun mod på at prøve kræfter med Bornholms klipper, Nordeuropas største klatrehal i København eller ét af de andre steder i Danmark, hvor man kan udfordre sin højdeskræk, så er denne oplevelsesgave den helt rette af give.

Pris fra 250 kr.
Kan opleves her: Bornholm, Jylland, Sjælland
mystery room

Escape Room

Dette er gaven til ham eller hende, der elsker at løse gåder og mysterier. Du bliver sammen med din gruppe låst inde i et rum i en time og skal løse en masse gåder for at komme ud igen. Det er både spændende og sjovt – og kræver teamwork.

Pris fra 250 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Dette er én af vores absolut mest populære oplevelsesgaver. Alene eller sammen med dine gæster, kommer du hele 60 meter op i luften og går en tur på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Turen tager 2 timer, er inkl. guide og sikkerhedsudstyr og er den første i Europa til at tilbyde denne oplevelse.

Pris fra 249 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland
ballonflyvning

Ballonflyvning

En tur i luftballon står på mange menneskers bucket list, men ikke mange har prøvet det. Det er synd, for det er helt fantastisk at svæve stille henover det danske landskab med én eller flere man holder af, samt en madkurv eller måske champagne.

Pris fra 2395 kr.
Kan opleves her: Jylland

Hvem bliver glad for en oplevelsesgave?

Når du sidder og søger efter oplevelsesgaver, er det med garanti fordi du er løbet tør for idéer til fysiske gaver som smykker, parfume eller tøj. Du skal give en gave til kvinden der har alt, eller bare hende, der ikke rigtig ønsker sig noget specielt. Nogle kvinder kan med nemhed levere en lang ønskeseddel, hvor andre spørger “kan du ikke finde på noget godt, men personligt?”

Oplevelsesgaver er for alle kvinder, uanset om det er den helt unge konfirmand eller teenager, eller din bedstemor – samt selvfølgelig alle derimellem.

Hvordan fungerer oplevelsesgaver?

Når du køber en oplevelsesgave er det i praksis et gavekort du investerer i. Firmaer vi samarbejder med som Du glemmer det aldrig og Go Dream har lavet aftaler med en lang række af arrangører af oplevelser som kurser eller ophold. Du køber så et gavekort, som du kan give i gave til hende du vil glæde med en gave. Derefter har I mindst et år til at indløse gavekortet. Så er det bare at finde en dato, og møde op på det angivne sted med gavekortet i hånden.

Typer af oplevelsesgaver til hende

Vi har som du har opdaget langt over 100 oplevelsesgaver, du kan give. Disse kan typisk deles op i forskellige kategorier.

Action er for hende, der har fart i blodet eller bare holder af at mærke adrenalitet pumpe i kroppen. Det kan f.eks. være ting som faldskærmsudspring eller bridgewalking på Lillebæltsbroen.

Gourmet er lækre restaurantbesøg, brunch eller et madkursus. Med andre ord, er dette gaven til kvinden, der sætter pris på det gode i livet.

Wellness er en meget populær kategori blandt kvinder, og dækker alle former for massage og skønhedsbehandlinger, samt spaophold på lækre hoteller, kroer og slotte.

Kurser findes indenfor mange emner og er ikke så kedeligt som det umiddelbart lyder. Man kan lære alverdens ting, som f.eks. bagning, madlavning, maleri eller cocktails.

Ophold er netop dette: ophold på lækre og eksklusive steder rundt i Danmark, Norden og Tyskland.