Studentergaver

Studentergaver

Studentergaver

Kragerup Gods

Romantik, gourmet eller Go High på Kragerup Gods

Kragerup Gods er noget helt særligt. Godset er fra 1610 og er ejet af Karen Blixens familie. Ja, hun har også selv boet her i en periode af sit liv. I dag er det et luksushotel designet til at give dig et moderne eventyr. Hvadenten det er i wellness, i gourmet-restauranten eller måske i den unikke Go High-park, hvor du kan gå rundt under trætoppene 20 meter over jorden.

Pris fra 1550 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Benniksgaard

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Giv kæresten eller ægtefællen et romantisk ophold på den sønderjyske gård, der kan dateres helt tilbage til 1393. Her er der ægte sønderjysk idyl med stråtag, bindingsværk og den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Slap af, nyd hinanden og den dejlige mad på Benniksgaard.

Pris fra 2598 kr.
Kan opleves her: Jylland
Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Tag kæresten eller ægtefællen i hånden og check ind til ren romantik på Skrøbelev Gods på det smukkeste Langeland. Skrøbelev Gods blev opført helt tilbage i 1669. Her kan I for en weekend glemme alt om hverdagen og bare synke ind i den romantiske stemning på godset. Hvad f.eks. med at kigge hinanden lidt i øjnene i den rustikke pejsestue, efter at I har fyldt maverne med lækker gourmetmad og vin?

Pris fra 1292 kr.
Kan opleves her: Fyn
Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Har du hørt om Hotel Skansen? Skansen er ét af de allerbedste spahoteller i Sverige og ligger i Båstad, kun et par timers kørsel fra København. Spafaciliteterne på Skansen er ikke de sædvanlige, du kender andre steder fra, men er helt særlige og hele køreturen værd. Bl.a. kan du i Kallbadhuset, der er bygget ude i vandet (se billedet) sidde i saunaen og nyde udsigten over Kattegat. Så tag væk fra hverdagen, tag til Sverige og fika og opnå den ypperste forkælelse på Hotel Skansen.

Pris fra 1900 kr.
Kan opleves her: Sverige