Studentergaver

Studentergaver

Tiden, hvor studenterne springer ud og fylder det danske landskab med sang, fest og glæde er samtidig et tegn på sommerens komme. Alle der er blevet student (hvadenten det er STX, HHX, HTX, HF eller én ældre studentereksamen) husker disse uger resten af livet.

Har du en kommende student m/k i din familie eller vennekreds, så er du med garanti på jagt efter den helt rigtige studentergave.

Vi har her samlet et lang række oplagte forslag og gaveidéer, så du blot kan vælge den helt rigtige studentergave.

studenterbuket

Studenterbuket

En studenterbuket kan du forære studenten minuttet, de forlader eksaminationslokalet med forhåbentligt et 12tal til huen. Der er intet som blomster, der passer til enhver lejlighed, og den nye student er ikke en undtagelse.

Pris fra 175 kr.
gavekurv

Gavekurv

Den gourmetelskende student vil sikkert elske en lækker gavekurv, der er fyldt med lækkerier. Så kan der virkelig slappes af ovenpå en lang og hård eksamensperiode. Det er forkælelse, der virkelig kan gøre sommerferien ekstra dejlig.

Pris fra 190 kr.
Personlig besked i chokolade

Personlig besked i chokolade

En personlig besked i chokolade er en lækker gave. Chokolade som gave har den fordel, at den kun fylder på værelset så længe, den er ikke er spist. Det er en gave, der virkelig forkæler studentens smagsløg.

Pris fra 249 kr.
indgraveringsgave

Studentergave med indgravering

En studentergave med indgravering er en rigtig god gaveidé fra veninderne, kæresten eller forældrene. På den måde kan studenten altid finde sit smykke med indgravering frem, når de tre års sammenhold, fester og minder skal huskes og genopleves.

Pris fra 249 kr.
Trådløs oplader

Trådløs oplader

En trådløs oplader kan være helt uundværlig, når strandfesten trækker ud. Det er ikke altid, mobilen kan holde strøm til en lang aften, hvor hvert øjeblik skal fanges på kameraet. Det er en nyttig gave.

Pris fra 329 kr.
studenterplakat

Plakater til studenten

Med en plakat til studenten har du fundet en god gave, der vil hænge fremme i mange år og minde om en fantastisk tid. De er ofte humoristiske, og de vil pynte på ethvert kommende kollegieværelse.

 

Pris fra 127 kr.
Gavekort tøj piger

Gavekort til tøj for piger

Det er helt sikkert, at de unge piger ville blive glad for gavekort til tøj, så det kan du roligt købe. Med de mange fester i vente, vil en fin kjole være fantastisk.

Pris fra 100 kr.
Gavekort tøj drenge

Gavekort til tøj for drenge

Den nye student har sikkert mange aktiviteter i kalenderen, hvor noget nyt og lækkert tøj kunne være dejligt. Med et gavekort til tøj for drenge, så har studenten frit valg i forhold til sin personlige stil.

Pris fra 100 kr.
spiritus

Spiritus

De unge studenter har sikkert arrangeret ture på festival eller diverse havefester. Til den lejlighed går du aldrig galt i byen med lidt spiritus til den nye student. Det vil sikkert vække lykke.

Pris fra 19 kr.
solbriller

Solbriller

Når huen er på, så er der mange, der tager et sabbatår. Eller de nyder en lang sommerferie i solen, og dertil er solbriller helt uundværlige. Det er derfor en oplagt gave til den sommerglade.

Pris fra 299 kr.
Flytte hjemmefra kogebogen

Flytte hjemmefra kogebogen

De fleste unge har svært ved at lave mad fra bunden, og så fylder take away eller fryseretter i indkøbskurven. Med “Flytte hjemme fra”-kogebogen får den unge hjælp til at lave lækker og billig mad.

Pris fra 199,95 kr.
Studenterhue Andersen Furniture

Studenterhue - Andersen Furniture

Der er mange, der har deres hue til at stå fremme som en slags medalje for tre års dedikeret arbejde. Med en studenterhue fra Andersen Furniture er der en sød lille skulptur i træ med hat på.

Pris fra 90 kr.
karikaturtegning

Studentergave - karikaturtegning efter dine fotos

Når der nu skal hænge noget på væggene, så kan det lige så godt være en selv. Med en karikaturtegning af dine fotos har du en studentergave, der kan hænge fremme på væggen i noget tid.

Pris fra 349 kr.
Hoptimist student

Hoptimist Woody Student Bimble

Hoptimister har pyntet i vindueskarmen med sit søde smil i over 50 år. Hoptimist Woody Student Bimble er en sød studentergave, da den har studenterhue, og så er den udført i lækkert egetræ.

Pris fra 799,95 kr.
Gavepakke til studenten

Gavepakke til studenten

Lidt af hvert er altid godt. Med en gavepakke til studenten så behøver du ikke selv at finde på udvalget; det er klaret for dig. Studenten vil sikkert nyde lækkerierne og den flotte rose målrettet de nye studenter.

Pris fra 350 kr.
Flagstang student pige

Flagstang med student - pige

Det danske dannebrog er en traditionsbunden størrelse, og det er gymnasiet også. Med en flagstang med en studenterpige giver du en sød gave, der passer til studenten, og den kan pynte i vindueskarmen som et sødt minde.

Pris fra 69,95 kr.
Flagstang student dreng

Flagstang med student - dreng

Når der skal fejres noget i Danmark, så hejser vi Dannebrog. Gymnasiet er en udpræget dansk tradition, og derfor er en flagstang med en studenterdreng kun passende som studentergave. Flagstangen kan også bruges som bordpynt til studenterfesten.

Pris fra 69,95 kr.