Romantiske gaver til hende

Romantiske gaver til hende

De fleste kvinder elsker romantik. Det samme gør mange mænd, stik mod fordommene. Derfor er der ofte både en forventning om og et ønske om, at gaver mellem kærester eller ægtepar er af den romantiske slags.

Men hvad er en romantisk gave? Og hvad gør du, hvis dit hoved er tomt for gode idéer til den romantiske gave?

En gave til kæresten er ofte forbundet med noget både romantisk og noget personligt. Der er forventninger (fra begge parter) om, at der skal være gjort lidt ekstra ud af det, være tænkt over det og at gaven skal følges speciel og personlig. Det kan man nemt blive lidt presset over, men vi vil sige at man kommer langt med en gave, så længe den er en af de romantiske.

Valentinsdag er den mest romantiske dag på året, og måske årsagen til at du nu sidder og læser denne artikel. Men husk at hver dag kan være en romantisk dag.

Vi giver dig her 5 gode tips til romantiske gaver til hende, du kan give din kæreste eller kone. Er du klar med blok og pen?

1. Blomster

Vores første gaveidé er ikke tilfældigt valgt. Der er næsten ikke noget så romantisk som en stor buket roser eller andre blomster til din kæreste eller kone. Hvis du vil have ekstra point i bogen, så husker du hvilken blomst der er hendes yndlingsblomst, og får lavet en buket med netop denne blomst.

Ellers er roser altid et hit, lige som røde eller lyserøde blomster ofte forbindes med det romantiske.

Hos vores samarbejdspartner kan du nemt købe den helt rette buket til hende online og få den sendt. Så slipper du for at skulle forbi en blomsterhandler på vej hjem fra arbejde.

blomster

Blomster

Pris fra 150 kr.

2. Et romantisk weekendophold for to

Hvis du har lidt mere at spendere, så kan du med fordel opgradere den almindelige paraften derhjemme eller på den lokale restaurant med et helt weekendophold for to på én af de smukke kroer, eller lækre hoteller, der er specialiserede i at skabe den helt rette romantiske stemning.

Stik af sammen fra hverdagens stress og jag og lade kærligheden få overtaget. På en af de mange kroer, gods eller hoteller, kan I stresse helt af og bare nyde tiden sammen. Vi har alt lige fra det mest moderne hotel med spa til de gamle, hyggelige danske kroer. Eller hvad med et ægte badehotel?

Typisk indeholder et romantisk weekendophold en eller flere overnatninger i et lækkert dobbeltværelse, hvor I kan være alene med hinanden, en god middag med gourmetmad og vine, adgang til spaområde og morgenmad.

Kragerup Gods

Romantik, gourmet eller Go High på Kragerup Gods

Pris fra 1550 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Hotel Amerika

Romantik, gourmet eller golf på Hotel Amerika

Pris fra 1798 kr.
Kan opleves her: Jylland
Falkenberg

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Pris fra 2779 kr.
Kan opleves her: Sverige

3. Lækkert lingeri

Lækkert undertøj hører til blandt de mest romantiske gaver til kæresten. Flotte BH’er, bodyer, trusser og strømper i sort, hvid eller rød (måske rosa) fulde af blonder og flotte detaljer er noget som både hun og han kan lide. De fleste kvinder kan godt lide at gøre noget ekstra ud af sig selv allerinderst inde til særlige lejligheder, og det er vist ikke nogen hemmelighed at mænd, holder af at se deres kvinder i smukt lingeri.

Hvis du er nervøs for at købe lingeri, så gælder det egentlig mest om dels at købe noget der er flot, lidt sexet, men ikke kikset, og dels om at ramme størrelsen rigtigt. Her er det bedste og mest overset tip at kigge i hendes undertøjsskuffe og se hvilken størrelse hendes nuværende undertøj er.

Bløde gaver kan være yderst romantiske gaver når de er lavet af silke og fyldt med blonder.

lingeri

Lækkert lingeri

Pris fra 40 kr.

4. Chokolade

I en undersøgelse lavet for Politiken, svarede hele 46%, at de forbandt chokolade med noget romantisk. Og det er der faktisk en helt videnskabelige forklaring på. Chokolade indeholder nemlig stoffer, der påvirker nydelsescentrene i hjernen.

Derfor har vi også chokolade i forskellige former med på denne liste over de bedste romantiske gaveidéer til hende.

Chokolade er den bedste gave til kæresten, fordi det smager godt, vækker erotiske og romatiske sanser, samt emmer langt væk af romantik. Hos os kan du vælge mellem selv at bestille lækker chokolade, få leveret chokolade i en flot gaveæske eller give en oplevelse til hende i form af et helt chokoladekursus.

Og husk at chokolade er så meget mere end en plade Marabou. Der findes de mest lækre chokolader i god kvalitet.

chokoladekursus

Chokoladekursus

Pris fra 299 kr.
Kan opleves her: Fyn, Sjælland
chokoladegave

Chokoladegaver

Pris fra 89 kr.
chokolade

Chokolade

Pris fra 25 kr.

5. Middag elller brunch

Date Night er altid en hit – uanset om det er første date eller date nummer 117. Invitér din kæreste eller kone ud at spise på en romantisk restaurant med hvide duge og stearinlys, hvor I kan kigge hinanden i øjnene som Lady og Vagabonden og blive husket på, hvorfor I elsker hinanden. Genfind forelskelsen og romantikken; det gøres ikke meget nemmere end ved en romantisk middag.

I får muligheden for at gøre jer lidt ekstra umage over for hinanden. Leg at det er første date og at hun skal score igen. Så frem med det pæne tøj og sæt håret. Hun vil også tage dén der kjole på, lægge en flot makeup og måske finde stiletterne frem fra bagerst i skabet.

Et andet godt alternativ, som er en god gave, er en brunch. Lad hende evt. sove længe, mens du ordner det praktiske, så det eneste hun skal gøre, er er stå op, tage et bag og lade sig følge ned på den nærmeste café, der serverer brunch.

Her kan I få en romantisk oplevelse sammen, mens I drikker kaffe og spiser god mad. Og så er det en glimrende anledning til give hende en ekstra gave over bordet.

Romantisk middag

Romantisk middag på Café Hack

Pris fra 1229 kr.
Kan opleves her: Jylland
brunch

Brunch

Pris fra 140 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
dinner in the dark

Dinner in the dark

Pris fra 1195 kr.
Kan opleves her: Sjælland

Vi håber, at du er blevet inspireret til gaven til hende, der sætter pris på den gode oplevelse og den romantiske gave. Den rette gave kan sætte gnist i jeres parforhold, uanset hvor kort eller langt det er. Romantiske gaver skal helst være personlige, spændende og sjove.

Hos Giftify ønsker vi at give dig inspiration til at finde den rette gave til hende.

Se evt. også vores artikel om frække gaver til hende.