Gaver til børn

Gaver til børn er noget af det bedste i verden at finde på og købe. Forventningen om forventningsglæden og glæden ved at glæde. Det bliver ikke bedre.

Om det er en julegave, en fødselsdagsgave eller enhver anden type af gave til børn, så hjælper vi dig med at komme i mål med gaveindkøbet.

Gaver til børn er et stort emne og hvilken gave du skal købe kommer meget an på alderen på barnet der skal have gaven. Der er stor forskel på en lille baby og en teenager, når det kommer til hvad de ønsker sig i gave.

Der er mange anledninger til at give en gave til barnet. Den oplagte er julen og fødselsdagen, men hvad med dåbsgaver, studentergaver, konfirmationsgaver, eller bare fordi.

Hos Giftify har vi gaveideer til alle disse anledninger og mange flere.

Gaver til børn

- Annonce -

Vælg aldersgruppe

Filter gavetype

Vælg pris

Gaver til babyer (0-1 år)

Skal du finde en julegave eller fødselsdagsgave til en helt lille baby på mellem 0 og 1 år, så er der nogle ting du skal vide først.

For det første er et så lille spædbarn ikke selv bevidst om, hvad han eller hun hverken ønsker sig eller modtager i gave. Det er med andre ord mere børnenes forældre, du giver gaven til. Du kan overveje enten at købe en lille ting og derudover give en pengegave eller indbetale til barnets børneopsparing.

Du kan også købe en praktisk babyrelateret gave til forældrene, som f.eks. babytøj og/eller -udstyr.

Herunder finder du en række gode forslag til gaver til baby.

Er du på udkig efter en barselsgave, kan du læse denne artikel med gaveidéer.

Vi anbefaler også, at du kigger nærmere på de mange gaveidéer hos Kære Børn.

babyudstyr

Babyudstyr

For de nybagte forældre er der mange ting, der skal anskaffes. Derfor er babyudstyr af enhver slags en kærkommen gave når baby skal have en gave. Babyudstyr er alt fra barnevogn til blespand – så der er noget til enhver pengepung.

Pris fra 10 kr.
Økologisk babytøj

Økologisk babytøj

Babytøj er en glimrende gave til de allermindste. Især er babytøj som bodyer, kjoler, t-shirts osv. fremstillet i blødt, økologisk bomuld meget populært som gaveidé til baby. Hvem vil ikke gerne klæde sit barn godt på i tøj, der er godt for den sarte hud?

Pris fra 30 kr.
babyalarm

Babyalarm

En babyalarm er noget man ikke kan undvære som nybagte forældre. Dette gør det til en rigtig god gave til den lille baby på 0-1 år. Med en god babyalarm kan forældrene altid overvåge deres sovende barn, om det er i sengen eller i barnevognen.

Pris fra 800 kr.
sansemotorisk legetøj

Sanse- & motoriklegetøj

Helt små babyer gennemgår en gigantisk udvikling på kort tid. Især den motoriske udvikling er vigtig at støtte og styrke i denne periode af barnets liv. Klik her og find en lang række sansemotorisk legetøj til babyen.

Pris fra 20 kr.

Gaver til helt små børn (2-3 år)

Leder du efter en gave til det helt lille barn i alderen 2-3 år. så er det en anden situation end babygaverne. Nu er barnet mere bevidst og elsker at lege med alderssvarende legetøj. Vi har herunder samlet en række forslag til gode gaveidéer til barnet mellem 2 og 3 år. Udover legetøj er det naturligvis også tøj til barnet.

Børnetøj

Børnetøj

Små børn vokser hurtigt og dermed også hurtigt ud af deres tøj. Giver du børnetøj i gave, vil det altid være en succes hos barnets forældre. Der findes SÅ meget lækkert og trendy børnetøj i dag. Klik her og se et stort udvalg, lige til at købe og pakke ind.

Pris fra 40 kr.
brio legetøj

BRIO legetøj

Svenske BRIO har siden 1907 produceret det elskede trælegetøj i høj kvalitet til både drenge og piger. Især hunden Dachsie og togsættene kender vi BRIO form, men også den ikoniske gåvogn og mange andre produkter ville være en skøn gave.

Pris fra 20 kr.
badelegetøj

Badelegetøj

Kombinér barnets stund i badekarret med sjov leg. Skab hyggelige stunder mellem barn og voksen med sjovt badelegetøj, der gør badet meget nemmere for barnet.

Pris fra 19 kr.
sansegynge

Sansegynge

Sansegyngen kan bruges både indendørs og udendørs og er udover sjov leg for det lille barn, også med til at styrket barnets motoriske udvikling. En helt perfekt gave til det helt lille barn.

Pris fra 699 kr.
bruder legetøj

Bruder legetøj

Bruder er tysk legetøj i højeste kvalitet. Traktorer og andre landbrugsmaskiner, lastbiler og køretøjer, byggemaskiner. Du får det hele fra Bruder. Dette er legetøjet som alle børn vil elske.

Pris fra 81 kr.
bamser

Bamser & tøjdyr

Bløde bamser og tøjdyr er elsket af alle små børn, og hvem har ikke haft en yndlingsbamse? Fordelen ved de nuttede tøjdyr er, at de både kan bruges til leg og til tryghed som f.eks. sovedyr.

Pris fra 80 kr.
Legetøjsstøvsuger

Legetøjsstøvsuger

Små børn elsker at efterligne deres forældre og “lege voksne”. Med en legetøjsstøvsuger giver du barnet mulighed for at deltage i rengøringen og være med når far eller mor svinger den rigtige støvsuger.

Pris fra 194 kr.
Legekøkken

Legekøkken og legemad

Små børn elsker rollelege og især alt der har med mad og madlavning at gøre. Med et flot legekøkken og tilhørende legemad, kan barnet selv “lave mad” og stolt servere det for deres forældre.

Pris fra 100 kr.

Gaver til børnehavebarnet (4-5 år)

Når barnet er nået 4-5 års alderen er der fuld fokus på motorikken. Både grov- og finmotorik skal styrkes og stimuleres. Der er fart over feltet i denne alder, og vores gaveidéer spejler dette. Gaverne er både gode for balancen, fysikken og hjernen.

Du kan finde mere motorik-legetøj lige her.

Du kan også overveje at købe en trehjulet cykel.

Haveredskaber til børn

Haveredskaber til børn

Børn i denne alder elsker at være med udenfor. når de voksne arbejder i haven. Derfor er små haveredskaber i børnestørrelse en glimrende gave. Med en lille rive, kost eller lignende kan barnet være med til at rive blade op eller fjerne ukrudt.

Pris fra 25 kr.
puslespil

Et puslespil

Puslespil har altid været et favoritlegetøj til børn. Udover at være sjovt og kreativt, så er det også et lærerigt stykke legetøj for børn. Her styrkes både koordinationsevne, motorik og hjernen trænes – mens man har det sjovt. Gerne sammen med de voksne.

Pris fra 49 kr.
trampolin

En trampolin

Alle børn elsker at hoppe og lave tricks på en trampolin. Hvilket barn drømmer ikke om en havetrampolin? Heldigvis fås de også i mindre størrelser, hvis du som forældre er ked af at fylde haven ud med en kæmpe trampolin.

Pris fra 439 kr.
gyngestativ

Et gyngestativ

Børn elsker gynger. “Gyng mig far!” eller “gyng mig mor!” kender alle forældre til. Et gyngestativ hjem til haven er en gave, der vil gøre ethvert barn lykkelig. Gyngestativer fås i mange prisklasser. Husk at tjekke med forældrene inden du køber.

Pris fra 563 kr.
Løbecykel

En løbecykel

Drenge og piger i børnehavealderen elsker fart, og med en løbecykel kan barnet både træne sin balance og komme frem i verden. Løbecyklen er en genial overgang til den “rigtige cykel”.

Pris fra 369 kr.

Gaver til det nye skolebarn (6-7 år)

Når barnet når 6-7 års alderen oplever han eller hun et stort skifte og en stor begivenhed i livet: barnet starter i skole og går fra børnehavebarn til skolebarn. Nu føler man sig pludselig stor. Derfor er gaver til skolestart rigtig gode gaver til et barn på 6 eller 7 år.

Find mere end 600 gaver til skolestart her.

Rulleskøjter

Rulleskøjter

Rulleskøjter er en rigtig god gave til både drenge og piger, der elsker fart. Det er sjovt at stå på rulleskøjter og barnet træner sin balance mens det lærer at køre på sine nye rulleskøjter. Husk at købe hjem og beskyttelsesudstyr også.

Pris fra 469 kr.
LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Kombinationen af det kendte og elskede danske legetøj LEGO og de mindst lige så populære Star Wars-film har taget verden med storm. Især drenge elsker at bygge og lege med de kendte modeller og figurer fra LEGO Star Wars.

Pris fra 89 kr.
barbie

Barbie

Barbiedukken har været en klassiker især blandt piger lige siden den første kom på markedet tilbage i 1959. Den flotte langbenede Barbie og hendes venner er elsket legetøj gennem generationer. I dag er Barbie ikke kun en dukke, men man kan også få huse, biler, hest, hund og selvfølgelig tøj og accessories.

Pris fra 70 kr.
schleich

Dyr fra Schleich

Dyrene fra Schleich er yderst populære blandt børn fordi de er så realistiske. Schleich laver alle typer af dyr lige fra husdyr over bondegårdsdyr til vilde dyr. Schleich står ud over den høje grad af realisme også for meget høj kvalitet.

Pris fra 45 kr.
hama

HAMA perler og perleplader

Perleplader er noget vi voksne selv husker fra vi var børn, men de klassiske perler fra danske HAMA er stadig populære blandt børn i dag. De fås i flere størrelser alt efter barnets alder: Maxi, Midi eller Mini. Midi er den mest kendte model. Du kan også købe plader, tilbehør og hæfter med inspiration og motiver. Kom i gang med at stryge perleplader.

Pris fra 10 kr.
penalhus

Et penalhus

Penalhuset er skolebarnets måde at vise stil og personlighed, samtidig med at det er en praktisk ting, alle skolebørn har brug for for at holde styr på blyanter, farver, lineal, viskelæder osv. Man kan få et hav af forskellige penalhuse til både drenge og piger og det er en rigtig fin gave til barnet i skolealderen.

Pris fra 150 kr.
skoletaske

En skoletaske

Alle børn, der går i skole skal have en skoletaske. Især for barnet der lige er startet i skole eller er på vej, er det en stor ting at få en flot og smart skoletaske. Dette gør det til en elsket gave. Du kan få skoletasker i alle prisklasser, stilarter og farver.

Pris fra 150 kr.

Gaver til barnet på 8-9 år

Alderen mellem 8 og 9 år er kendetegnet ved langt større bevidsthed hos barnet. Nu indlæres der, viden tilegnes og der er fokus på samvær med venner og veninder.

samlekort

Samlekort (Pokémon, Yu-Gi-Oh, fodbold, Marvel)

Børn over hele landet (især drenge) elsker at samle på kort, bytte dem og spille med dem med venner. Især er Pokémon-kort meget oppe i tiden, men der findes også andre serier, så forhør dig først hos barnets forældre. Her er muligheden for at købe en populær gave i den billigere ende.

Pris fra 30 kr.
Fjernstyret legetøj

Fjernstyret legetøj

Den fjernstyrede bil er en klassiker indenfor legetøj. Det er bare cool at kunne styre sin egen bil. De fås i alle størrelser og prisklasser, og man kan endda få alle mulige andre fjernstyrede køre- og fartøjer som f.eks. både, tanks og helikoptere.

Pris fra 158 kr.
Løbehjul

Løbehjul

Løbehjulet er en dille, der ikke længere kun er en dille. Flere og flere børn bruger løbehjul i stedet for cykel, når de skal transportere sig selv til skole eller over til vennen. Der findes også seje trick-løbehjul, hvis man vil være sej på skaterbanen.

Pris fra 299 kr.
Brætspil til børn

Brætspil til børn

Brætspil er lig med mange timers sjov, leg og læring enten sammen med legekammerater eller sammen med familien. Er det dårligt vejr udenfor, er det lykken at samles indendørs med et godt spil. Klassikere som Ludo, UNO eller Junior Matador – eller måske et nyt, spændende og ukendt spil?

Pris fra 80 kr.
Bøger 8-9 år

Bøger (8-9 år)

Børn i alderen 8-9 år har lige lært at læse og en del af dem bliver til rigtige læseheste. Føder du barnets læselyst lige nu, styrker du dets evne til at blive en bedre læser. Der findes masser af bøger til denne aldersgruppe. Læs-selv-bøger og bøger til højtlæsning. Skønlitteratur og faglitteratur. Klik på knappen og se det kæmpe udvalg. En boggave er en god gave.

Pris fra 60 kr.

Gaver til preteens (10-11 år)

Dette er alderende man kalder for “preteen”. Altså årene inden barnet skifter fra barn til teenager. Det er en alder, hvor nogle børn er hurtigt udviklede og læner sig mod teenagerinteresser, men andre stadig gerne vil lege med legetøj.

Det er også alderende hvor mange børn for alvor for øjnene op for computerspillenes verden.

biografen

En tur i biografen

Børn elsker at komme i biografen. Sætte sig i mørket med venner eller familie, masser af popcorn, slik og sodavand og se den nyeste film fra Disney eller én af de mange andre populære børnefilm. Glæd et barn med et gavekort til at biograftur.

Pris fra 159 kr.
bordfodbold

Bordfodbold

Bordfodbold hører ikke kun de voksnes barer til, men er et stort hit på børneværelset også. Her kan der udkæmpes tusindvis af kampe med vennerne. Er et fullsize fodboldbord for stort til værelset fås de også i mindre modeller, der er lige så sjove.

Pris fra 249 kr.
computerspil

Computerspil

Er barnet gamer? Sandsynligheden er stor i dag for at svaret på dette er et stort ja. Computerspil er en altid kærkommen gave til det store barn, og der findes et hav af muligheder til både PC, PlayStation, Xbox og hvad det ellers hedder. Spørg barnets forældre først hvad der spilles på og hvilke spil der er populære.

Pris fra 20 kr.
rideudstyr

Rideudstyr

Alle sportsgrene og hobbies kræver sit eget udstyr. Hestesporten er ikke anderledes i den henseende. Kender du en ridepige, ung som ældre, så er den perfekte gaveidé udstyr til hest og ridning. Det kan være alt fra en ny hjelm, nye ridestøvler til en saddel, børste eller grime. En anden populær kategori indenfor rideudstyr er børster og andre groomingting til hesten.

Pris fra 45 kr.

Gaver til den unge teenager (12-13 år)

Når barnet fylder 13, er det officielt teenager, men for mange starter denne fase allerede i 12-års alderen. Her er der langt mindre fokus på leg og legetøj, og teenageren begynder at få mere voksen-agtige interesser.

Her er nogle gode idéer til gaver til teenageren.

 

guitar

En guitar

En guitar er en glimrende gave til den musikinteresserede, der gerne vil lære at spille et instrument, eller til den, der måske allerede mestrer guitarspillet. Der fås flere typer af guitarer: spansk guitar, westernguitar, elguitar og børneguitarer i mindre størrelser.

Pris fra 499 kr.
Bluetooth højttaler

Bluetooth højttaler

En bluetooth højttaler er en virkelig smart opfindelse. Man kan have den med overalt. På værelset, i haven, på ferien eller til festen – eller bare når man gerne vil høre musik sammen med vennerne. Det smart ved en bluetooth højttaler er, at det er ens telefon, tablet eller computer der afspiller musikken fra f.eks. Spotify, men man går den gode lyd fra højttaleren. Og det hele er trådløst.

Pris fra 199 kr.
Young Adult

"Young Adult"-bøger

Pris fra 50 kr.
drone

En drone

Pris fra 647 kr.

Gaver til børn skaber glæde

Gaver til børn er noget af det bedste man kan købe. Alene glæden ved at give

Find den rette julegave i år

Gaveideer til børn og barnlige sjæle