Gaver til ham

Leder du efter gaver til ham, så er du kommet det helt rigtig sted hen. Guiden du sidder med nu er til for dig, der leder efter den helt rette gave til ham, eller til dig som mand, der sidder og er blevet bedt om en ønskeseddel, men ikke kan finde på haveidéer.

Her på Giftify har vi samlet en lang række gaveidéer til ham, der betyder noget for dig, uanset om det er din mand, kæreste, bror, far, ven eller en helt anden mand i dit liv. Vi har gaveidéer til mænd i alle aldre. Søger du en gave til en dreng, så besøg i stedet vores side med gaver til børn.

Der er mange anledninger til at give en gave til ham. Har han fødselsdag? Er det jul? Har I bryllupsdag? Kærestedag? Hvad med Valentinsdag og Fors dag? Eller måske har du bare lyst til at glæde en særlig mand.

Hos Giftify har vi gaveideer til alle disse anledninger og mange flere.

Motionscykel

Glæd en glad motionist med hans helt egen motionscykel til hjemmet. Det gør det nemt at træne, når lysten melder sig, og pulsen skal op. Du kan få både komplicerede, store modeller eller små og kompakte udgaver til det lille hjem.

Pris fra 899 kr.

Romaskine

Han vil elske sin egen romaskine, hvis han nyder at udfordre sig selv fysisk. En romaskine rammer 80% af musklerne og er perfekt til udholdenheds- og konditionstræning. Du får derfor både en veltrænet og underholdt mand, hvis du forærer ham en romaskine.

Pris fra 2699 kr.

Vinilter

Til vinconnaisseuren er en vinilter et statussymbol, der er afgørende for den gode smag og vinoplevelse. Denne karaffel er elegant og ilter let vinen. Den kan bruges direkte på bordet, eller han kan servere iltet vin direkte fra den originale flaske.

Pris fra 595 kr.

Portvin

Til livsnyderen er en portvin en rigtig god gave, der frister og forkæler smagsløgene med en sød smag. Forær ham en god portvin, som han selv kan nyde mange skønne glas af – eller dele med en, han holder af.

Pris fra 83 kr.

Google Chromecast

Gør det nemt for ham at streame og se indhold direkte fra hans enheder på fjernsynet med en Google Chromecast. Den lille hjælper kan endda streame indhold direkte fra kompatible apps, hvis du med stemmen fortæller den, hvad den skal!

Pris fra 599 kr.

Montana reol

Med et utal af smukke og moderne farver at vælge mellem er Montana reolen fast inventar i mange hjem – og det er ikke uden grund. Glæd en mand, du holder af, med en flot reol, der passer til hans stil.

Pris fra 1682,50 kr.

Georg Jensen nøglering

Kan han aldrig finde sine nøgler? En flot nøglering fra Georg Jensen gør det nemt at genkende nøglebundtet, når han hurtigt skal ud af døren. Elipse er en moderne og enkel nøglering i lækkert dansk design, der passer til de fleste.

Pris fra 249,95 kr.

Rains regnjakke

Når det danske vejr byder på regn, så er det praktisk med en god regnjakke. Regnjakken fra Rains er både supermoderne med et enkelt design og vandtæt, og det er en god gave til manden, der har alt – udover en god regnjakke.

Pris fra 599 kr.

Sweat Pants

Når der er afslapning på programmet, så er et par gode sweat pants hans bedste ven. Sweatbukserne fra Les Deux kan fås i både lysegrå og sort og er fremstillet i gode materialer, så han kan lounge med stil.

Pris fra 700 kr.

Whisky-sæt fra Lyngby Glas

Elsker han whisky, så kan du forære ham det fulde whisky-sæt fra Lyngby. Sættet består af 4 elegante whiskyglas og en karaffel i krystalglas med facetslibninger, der er perfekte, når gæsterne fortjener en smagsprøve på hans gode whisky i skabet.

Pris fra 549,95 kr.

Bukser fra Shaping New Tomorrow

De kalder dem selv for “the perfect pants”, fordi de både er moderigtige og meget komfortable at have på. Bukserne fra Shaping New Tomorrow er udviklet med den særlige FreeFiber™ teknologi, så materialet er ekstra elastisk og tilpasser sig hans bevægelser.

Pris fra 750 kr.

Skjorte fra Shaping New Tomorrow

Brokker han sig ofte over, at skjorterne ikke sidder komfortabelt? Fra danske Shaping New Tomorrow kan du få “the perfect shirt”, der er lavet med en behagelig pasform i gode kvalitetsmaterialer. Han vil aldrig gå med andre skjorter igen!

Pris fra 750 kr.

Kokkekniv

Amatørkokken elsker godt udstyr, og køkkenkniven skal være både skarp og ligge godt i hånden. Kokkekniven fra Onyx er 20 cm lang og fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål for ultimativ skarphed og længere holdbarhed på knivsæggen med en HRC på 64.

Pris fra 499 kr.

Skægtrimmer

Mangler han en skægtrimmer til at få styr på skæg og uønsket hårvækst? Forær ham en god model, der kan indstilles, så hans skæg bliver den længde, han allerbedst kan lide. Om det er med ledning eller trådløs, er op til dig.

Pris fra 200 kr.

Björn Borg boxershorts

Er du løbet tør for gode gaveidéer? Underbukser kan han altid bruge, og denne pakke indeholder 3 par klassiske sorte boxershorts med en behagelig pasform. Forær ham boxershorts fra Björn Borg, så han er velklædt fra inderst til yderst.

Pris fra 399 kr.

En skjorte

Til hverdag og fest er en skjorte altid et sikkert valg. Glæd en mand, du holder af, med en lækker kvalitetsskjorte i trendy farver. Husk at tjekke pasformen og størrelsen passer med hans yndlingsskjorter, så han får den helt model.

Pris fra 99,75 kr.

Sneakers til ham

Et par sneakers passer til det meste, og så er de gode at gå i. Han vil med garanti sætte pris på et par nye fede sneakers. Husk at tjekke hans skostørrelse, så han kan tage dem i brug med det samme.

Pris fra 199 kr.

El-løbehjul

Når det skal gå stærkt, så er et el-løbehjul både sjovt og praktisk. Forkæl en mand, du holder af, med hans eget el-løbehjul, så han kan komme fra A til B på en ny og underholdende måde med op til 20 km/t.

Pris fra 2995 kr.

Massagepistol

Får han ofte ømme musklerne og tigger om massage? Lad ham selv stå for massagen med en massagepistol. Formet som en pistol er den let at styre, og de kraftige vibrationer løsner op i musklerne, så han igen er klar til kamp.

Pris fra 999 kr.

Philips Hue

Elektroniknørden vil elske at nørde rundt i, hvordan Phillips Hue kan understøtte underholdning og skabe behagelige lysforhold. Philips Hue er et system, der forbinder lamperne i hjemmet og skaber en særlig stemning, fordi lyset kan justeres, så det passer herren.

Pris fra 102 kr.

Rains rygsæk

Til ham, der altid er på farten, er en rygsæk en god gave. Rygsækken fra Rains er ikke bare moderne, men den er også vandtæt. Den kan derfor bruges til at fragte ting, selv når den står på dansk regnvejr.

Pris fra 599 kr.

- Annonce -