Frække gaver til hende

Frække gaver til hende

Her skal der gås på line. De fleste kvinder elsker at få en fræk gave fra ham hun elsker. Så længe det ikke bliver for kikset og påtaget. Med andre ord: lad være med at købe noget billigt “frækt undertøj”, alt for kinky sexlegetøj og lad for guds skyld være med at lade hende pakke gaven op foran moster Inge og mormor juleaften.

Når det er sagt, så en en gave af den frækkere slags bringe megen glæde i jeres parforhold.

Vi giver dig her 5 gode tips til frække gaver til hende, du kan give din kæreste eller kone i gave. Er du klar?

1. Et hotelophold

Dette er i vores øjne den ultimative frække gave. Giv hende et ophold på et lækkert hotel, hvor I kan nye hinanden og den tid sammen, som I ikke har i hverdagen. I kan gå i spa, vandre rundt i morgenkåber, spise god mad og nyde alenetiden i en god seng på et luksusværelse. Der findes mange lækre hoteller egnet til par i både Danmark og i Sverige og Tyskland, hvis I vil lidt længere væk. Vi giver dig her et par gode forslag, samt et link til en lang række hoteller med parophold, hvis du selv vil vælge.

Kragerup Gods

Romantik, gourmet eller Go High på Kragerup Gods

Pris fra 1550 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Benniksgaard

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Pris fra 2598 kr.
Kan opleves her: Jylland
Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Pris fra 1292 kr.
Kan opleves her: Fyn
Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Pris fra 1900 kr.
Kan opleves her: Sverige

2. Frækt undertøj (lingeri)

Her er en klassiker. Der er ikke noget så lækkert som frækt, men eksklusivt lingeri – både for hende og for ham. Vil du give din kone eller kæreste noget ekstra lækkert, som hun både selv kan nyde at gå med, og som samtidig kan pifte jeres samliv i soveværelset op, så anbefaler vi, at du giver hende frækt undertøj i gave.

Vær opmærksom på, at du kan købe en del såkaldt frækt undertøj i diverse sexshops på nettet, men dette er ofte i ret dårlig kvalitet og det ender nemt med at blive kikset, når hun tager det på og det ikke rigtig ser godt ud på hendes krop. Derfor anbefaler vi, at du køber BH, trusser, korset, strømper mv. i en rigtig lingeri-butik.

lingeri

Lækkert lingeri

Pris fra 40 kr.

3. En vibrator

Sexlegetøj, er det ikke for kinky? tænker du måske. Slet ikke. De fleste kvinder har mindst én dildo eller vibrator i sengeskuffen og spørger du, vil du høre, at vibratoren er kvindens bedste ven. Det gode ved en vibrator er, at den både kan bruges når i har sex sammen, men også når hun er alene.

Vibratorer fås i alverdens typer, farver og udformninger. Der findes endda parvibratorer, som I begge kan få glæde af på samme tid. Er du usikker, eller har hun ikke en samling i forvejen, så anbefaler vi en simpel, men god model til en start. Vibratorer var engang noget man købte i det skjulte i nussede butikker på Istedgade. i dag er det helt anderledes, og man kan læse anmeldelser af de forskellige modeller i damebladene, samt bestille flotte, eksklusive modeller diskret på nettet. Gør din kvinde glad: giv hende en vibrator i gave.

vibrator

En vibrator til hende

Pris fra 59 kr.

4. Massageolie

Nøglen til at tænde en kvinde er tid og opvarmning inden sex. En af de bedste måder, man som mand kan gøre dette er ved massage. Køb en rigtig god massageolie og brug masser af tid på at massere hende og varme op til romantik og sex. Giv dig god tid og gå ikke direkte efter de frække steder på kroppen, men masser hende varmt og sensuelt på hele kroppen. Så skal det nok give pote i sidste ende.

Vi anbefaler massageolie, der er økologisk og ikke indeholder potentielt skadelige stoffer. Det er jo kroppen den skal bruges på.

massageolie

Massageolie

Pris fra 37,50 kr.

5. Fifty Shades of Grey

125 millioner havde købt 50 Shades-bogen i 2015. I dag tør vi ikke gisne om hvor mange millioner det drejer sig om. Der er kommet en hel bogserie og en efterfølgende serie af Hollywood-film.

Hvis din kæreste eller kone ikke har enten læst én af bøgerne eller set én af filmene, er hun én af de få danske kvinder, der ikke kom med på bølgen, der gjorde s/m og seksuel dominans til noget stuerent.

Historien om den frække romance mellem Anastasia og Mr. Grey er ikke længere kun forbeholdt bogens eller filmens verden. 50 Shades har bragt den lette dominans med håndjern og bind for øjnene ind i mange danske soveværelser. Så meget, at der findes en hel serie af legetøj under dette brand. Vil du gøre din kvinde til Anastasia, så er disse produkter værd at kigge på som gaveidé.

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Pris fra 85 kr.

Vi håber, at du er blevet inspireret til en gave af de mere frække og sexede.

Se evt. også vores artikel om romantiske gaver til hende.

Summary
Frække gaver til hende
Article Name
Frække gaver til hende
Description
Led ikke videre! Giftify har de frækkeste og mest sexede gaver til din kæreste eller kone. Danmarks største gaveportal hjælper dig i mål med gaven.
Author
Publisher Name
Giftify
Publisher Logo