Undervandsjagt

undervandsjagt

Dette er en den ultimativt sjoveste og mest spændende måde at fiske på. I får grundig instruktion og timer med en instruktør, hvorefter I iført våddragt, snorkel og harpun stille kan glide over havbunden og lede efter fisk. Med lidt held kan i få en fisk på harpunen.

Mountainbikekursus på Bornholm

mountainbikekursus

Har du en ven eller et familiemedlem, der længe har snakket om at komme i gang med at køre mountainbike? Så kan du give ham eller hende  dette kursus på “bjergrige” Bornholm, hvor man for alvor lærer og bliver udfordret på cyklen. Kurset indholder introduktion, løbende instruktion og lån af cykel.

Kajak

kajak

“Så vender vi kajakken”. kender du én der altid har drømt om at lære at sejle i kajak? Eller som bare elsker kombinationen af natur og motion? Så kan du her give gaver til alt fra en introduktion til et helt kajakkursus. Eller hvad med havkajak og fossiljagt ved Møns Klint? Du kan give gave […]

Klatring

klatring

Har han eller hun mod på at prøve kræfter med Bornholms klipper, Nordeuropas største klatrehal i København eller ét af de andre steder i Danmark, hvor man kan udfordre sin højdeskræk, så er denne oplevelsesgave den helt rette af give.