Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvis du køber et flødebollekursus hos Social Foodies får du både en rigtig lækker gourmetoplevelse, du kan dele med den du giver gaven, men samtidig en bæredygtig profil for gaven. Social Foodies er nemlig blevet kendte for deres bæredygtige mad. Lær at lave lækre hjemmelavede flødeboller på dette kursus, der varer mellem en hel og halvanden time. Du må naturligvis tage flødebollerne med hjem, lige som der er smagsprøver undervejs.

Pris fra 349 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Ridetur på godset

Ridetur på godset

Til hesteelskeren har vi her den perfekte gaveidé. Få en time på hesteryg med udsigt over smukke Øresund. I rider på private stier mellem de grønne marker ved godset Lyngebækgaard. I har en instruktør med på hele turen, så man behøver ikke at have erfaring med heste og ridning, selvom det selvfølgelig heller ikke er en hindring.

Pris fra 449 kr.
Kan opleves her: Sjælland
yoga

Yoga

Yoga findes i mange typer og på alle niveauer. Vil du glæde én, der længe har tænkt på at komme i gang med yoga, eller én du vurderer, ville have godt af at komme mere i kontakt med sig selv, så er et yogakursus den helt rette gaveidé. Vi har yogaoplevelser på begge sider af Storebælt. Lige fra hot yoga og yoga for gravide i Aarhus til yoga og bouldering i København.

Pris fra 180 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Personal Shopper

Personal Shopper

Dette er gaven til hende der elsker at shoppe, men som ofte kommer hjem med det forkerte, eller i det hele taget er i tvivl om hvad hun skal købe. Få en dag med en af Danmarks dygtigste modebloggere og personal shopper. Hun tager dig under armen og ud i byens butikker, rådgiver dig om stil og giver dig alle de gode tips til de gode butikker og de gode fund.

Pris fra 1995 kr.
Kan opleves her: Sjælland
makeover

Makeover

Denne gave er perfekt til kvinden eller pigen, der har fortjent noget ekstra lys i sit liv. Hende, der for en stund vil lægge hverdagens grå trummerum bag sig og træde ind i en verden af forkælelse, hvor hun bliver stylet til at ligne en million og får skabt ekstra selvtillid. Hun kommer i professionelle hænder: en dygtig frisør klipper og styler hendes hår, en makeup artist lægger makeup og giver gode råd, og en stylist klæder hende på i nyt tøj, der fremhæver hendes personlighed. Giv hende en makeover, hvor hun naturligvis får taget et godt billede i det nye look.

Pris fra 3500 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
chokoladekursus

Chokoladekursus

Alle elsker chokolade, men har du prøvet at lave din egen? Det er ikke så nemt som det måske ser ud til, men med et chokoladekursus lærer du af professionelle dessertkokke, hvordan du kan lave din egen lækre chokolade. Du lærer om råvarer og teknikker til temperering, udforming mv. Og det bedste: du får masser af god hjemmelavet chokolade med hjem.

Pris fra 299 kr.
Kan opleves her: Fyn, Sjælland
Ølbrygning

Ølbrygning

Her er gaven til ham eller hende der elsker øl. Især hvis vedkommende er til lækrere øl end en kold Tuborg. Hos Timm Vladimir kan I komme på kursus og lære selv at brygge øl derhjemme. I bliver dus med begreber som maltning, mæskning, gær og humle og starter bryggeprocessen på én af følgende øltyper: IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller Hvede. Det vildeste: I får jeres eget bryganlæg med hjem som en del af prisen.

Pris fra 1345 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Mexikansk madkursus

Mexikansk madkursus

Besøg Timm Vladimirs køkken og lær at lave ægte mexikansk mad. Her snakker vi ikke om tørre pandekager og pulver fra supermarkedet, men friske og velsmagende quesadilla, tacos og meget mere. I bruger friske råvarer og skaber den ægte mexikanske smag af den originale street food. Brug 4 timer i køkkenet og kom hjem med opskrifter og god mad og øl i maven.

Pris fra 945 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
undervandsjagt

Undervandsjagt

Dette er en den ultimativt sjoveste og mest spændende måde at fiske på. I får grundig instruktion og timer med en instruktør, hvorefter I iført våddragt, snorkel og harpun stille kan glide over havbunden og lede efter fisk. Med lidt held kan i få en fisk på harpunen.

Pris fra 399 kr.
Kan opleves her: Bornholm, Jylland, Sjælland
graffitikursus

Graffitikursus

Her er en anderledes gave til ham eller hende, der elsker hip hop-kulturen og er kreativ. I samarbejde med Run For Cover tilbyder vi 6 timers kursus fordelt over 4 lørdage, hvor I lærer alle teknikkerne til selv at male graffiti, samt får en dyb indføring i graffitikulturen. Alt dette foregår i et inspirerende miljø omgivet af tusindvis af spraydåser. Lær graffiti fra de bedste.

Pris fra 899 kr.
Kan opleves her: Sjælland
bageskole

Bageskole

Kender du én der elsker at bage, men som måske gerne vil tage sine evner med dejen til next level? Lær at arbejde med surdej, lave croissanter og meget andet hos f.eks. Claus Meyer i København eller hos Birks Køkken i Aarhus. Tilbring 5-6 timer i et køkken med kompetent undervisning, masser af smagsprøver og hygge. Og du kan tage både brød og surdej med hjem.

Pris fra 450 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
mountainbikekursus

Mountainbikekursus på Bornholm

Har du en ven eller et familiemedlem, der længe har snakket om at komme i gang med at køre mountainbike? Så kan du give ham eller hende  dette kursus på “bjergrige” Bornholm, hvor man for alvor lærer og bliver udfordret på cyklen. Kurset indholder introduktion, løbende instruktion og lån af cykel.

Pris fra 399 kr.
Kan opleves her: Bornholm
cocktailkursus

Cocktailkursus

Drømmer du om at gå Tom Cruise i filmen Cocktail i bedene, eller er du bare træt af, at den eneste drink du kan lave er rom og cola? Tag på et cocktailkursus og lær hvordan du mixer alle de drinks, du kender fra barerne og klubberne. Læe om is, stirring, shaking, tilsmagning, glastyper, smagskombinationer og anretning. Du kommer naturligvis også til at smage.

Pris fra 295 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
hotdogkursus

Hotdogkursus for børn og voksne

Hvad nu hvis en hotdog, ikke bare er et tørt brød med en rød pølse fra vognen? Tag børnene med og lær at skabe en hotdog helt fra bunden. Ælt dejen, bag brødene, stop selv pølserne og rør ketchuppen. Giv et 4 timers hotdog-kursus i gave og hotdogs vil aldrig være det samme igen.

Pris fra 990 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Bøf og bajere

Bøf og bajere

Her er gaven til manden der elsker god mad og øl, men ikke går så meget op i den slanke linje. Kom med i køkkenet hos Timm Vladimir og lær at lave rigtig herremad. Tatar med hjemmelavede chips, svinebryst lavet med sous vide serveret med æble-fennikel-salat. Bøf af modnet oksekød og din egen bearnaise-sovs. Løber tænderne i vand? Skyl det ned med Timm Vladimirs egen øl og god vin.

Pris fra 1045 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
pizzakursus

Pizzakursus

Er du træt af den sædvanlige nr 23 med ekstra ost og chili-hvidløg? Giv en oplevelsesgave og tag selv med på pizzakursus, hvor I lærer at bage lækre og sprøde pizzaer helt fra bunden. Få bagt den perfekte pizzabund og eksperimentér med den helt rette topping. Der findes pizzakurser i hele landet.

Pris fra 385 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
malekursus

Malekursus

Kender du én, der har en billedkunstner gemt i maven, men trænger til et skub for at komme i gang med lærreder og pensler? Giv at malekursus i Aarhus eller København i gave til denne person. Vedkommende får en hel dag med en rigtig kunstner, får masser af tips, inspiration, viden og lærer de nødvendige teknikker. Der er også god mulighed for at få den nødvendige feedback på dagen.

Pris fra 695 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
macaronkursus

Macaronkursus med fransk dessertkok

Giv en dag med en ægte fransk dessertkok i gave. Lær at lave de fantastisk flotte macarons af Frederic Terrible, der har arbejde på restauranter som Nimb og Falsled Kro. Macarons er den ultimative franske konditorkage med stor smag og fås i alle tænkelige farver, der pynter på ethvert kagebord. Få en æske med 20 macarons med hjem fra kurset.

Pris fra 449 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Pølsekursus

Pølsekursus

Efter et pølsekursus vil du aldrig mere sætte pris på en pakke pølser fra supermarkedet. Lær at lave dine egne pølser fra bunden. På kurset lærer I alt om teknikker, råvarer og krydderiblandinger der skal til for at blande fars og stoppe sine egne lækre pølser.

Pris fra 595 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
sommelierkursus

Sommelier-kursus

Giv en rejse ind i vinens forunderlige verden. Denne gave er et 6 ugers kursus fordelt på 2 timer om ugen. Lær fra de bedste og blive vinkender. Du får en bred og grundlæggende viden om vin, druer, bouquet og alt det andet der adskiller en vindrikker fra en vinkender. Kender du én der elsker vin, men som gerne vil vide mere, så er dette den helt rette gaveidé.

Pris fra 2999 kr.
Kan opleves her: Sjælland
mc-kursus

MC-kursus

Kender du én der elsker fart og motorcykler, så har vi lige den rette gave til ham eller hende. Få et 8 timers MC-kursus på Padborg Park, hvor man må køre lige så stærkt man vil. Lær al teknikken, der skiller motorcyklisten fra racerkøreren. Sæt dig på en MC og lad hestekræfterne tage over på en rigtig bane.

Pris fra 1199 kr.
Kan opleves her: Jylland
fotokursus

Fotokursus

Giv denne gave til én der er fotointeresseret. Én der gerne vil gå væk fra billeder taget med en smartphone og i stedet tage gode billeder med et rigtigt kamera. Vi tilbyder her et 4 timers fotokursus, hvor den heldige modtager bliver ført kyndigt igennem kameraets funktioner, grundlæggende teknik, billedforståelse og meget mere. Kurset skifter mellem teori og praktik, samt evaluering af billederne.

Pris fra 499 kr.
Kan opleves her: Jylland
Strandhotellet Blokhus

Ophold på Strandhotellet Blokhus

Giv den helt ægte danske badehoteloplevelse i gave til den du holder af. Dette er helt unikt og ét af de eneste autentiske badehoteller der er tilbage i Danmark. Du kan vælge mellem diverse gourmetophold, hvor der er fokus på lækker mad, og et badehotelophold af den klassiske slags.

Pris fra 2610 kr.
Kan opleves her: Jylland
The Thief

Spaophold eller gourmet på The Thief

Søger du luksus og international klasse, så tag færgen til Oslo og tjek ind på hotellet The Thief. Hotellet er designet af både nationale og internationale designere og der hænger ægte moderne kunst på væggene. The Thief har vundet et hav af priser og deres mad er i samme klasse. Træk stikket og tjek ind på The Thief til et luksusophold med internationalt snit – og med den smukke udsigt over Oslofjorden.

Pris fra 4450 kr.
Kan opleves her: Norge
Hvalpsund Færgekro

Gourmet eller golf på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden er én af landets ældste kroer med en historie helt tilbage til 1532. Her får du den klassiske, hyggelige dansk krostemning ved den smukke fjord. Naturen omkring Limfjorden er noget helt særligt, hvad enten du er til golf eller gåtur. Og maden er lige så fantastisk!

Pris fra 1750 kr.
Kan opleves her: Jylland
Kragerup Gods

Romantik, gourmet eller Go High på Kragerup Gods

Kragerup Gods er noget helt særligt. Godset er fra 1610 og er ejet af Karen Blixens familie. Ja, hun har også selv boet her i en periode af sit liv. I dag er det et luksushotel designet til at give dig et moderne eventyr. Hvadenten det er i wellness, i gourmet-restauranten eller måske i den unikke Go High-park, hvor du kan gå rundt under trætoppene 20 meter over jorden.

Pris fra 1550 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Himmerland Spa og Golf

Ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Midt i det smukke Himmerland, ligger dette resort, der siden 70’erne har været berømt for sine grønne golfbaner. I dag er resortet udvidet med et high class wellness-område med masser af behandlinger og afstressende aktiviteter. Kombinér golf og wellness, eller vælg én af delene. Uanset hvad, må du ikke gå glip af den fantastiske 5-retters menu i Restaurant P.O.L.O.

Pris fra 1590 kr.
Kan opleves her: Jylland
Tambohus Kro og badehotel

Ophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på wellnessophold ved Limfjorden på den skønne Tambohus Kro. Her har du blandt andet muligheden for selv at samle østers og muslinger i fjorden og bagefter få kroens kokke til at tilberede dem til dig. Du har adgang til to kursteder: Sydthy Kurbad og Kurbad Limfjorden med mere end 200 kvm. spaområde. Er du til gourmetmad (også udover østers), så er Tambohus det rette sted at lægge et ophold.

Pris fra 1998 kr.
Kan opleves her: Jylland
Hotel Amerika

Romantik, gourmet eller golf på Hotel Amerika

Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i skoven udenfor Hobro og tæt på Mariager Fjord. Hotellet byder på alt fra golf til romantisk ophold med spa, gourmetmad og wellness. Hotelværelserne på Hotel Amerika er alle indrettet helt unikt, med særlige møbler på hvert værelse.

Pris fra 1798 kr.
Kan opleves her: Jylland
Hotel Bretagne

Kurophold på Hotel Bretagne Badehotel

Hotel Bretagne er ægte badehotelsstemning ved den nordsjællandske riviera. Her er udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø og kun 5 min. gang til stranden. På Hotel Bretagne har gæster strømmet til siden 1939 for at nyde god mad, natur og hygge. Nu kan du glæde én du holder af med det samme.

Pris fra 3190 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Hotel Thinggaard

Ophold på Hotel Thinggaard

Få den ægte Thy-oplevelse på Hotel Thinggaard, der er beliggende lige ved den vilde natur i Nationalpark Thy. Her er der fokus på mad med lokale, bæredygtige råvarer i samarbejde med Regional Madkultur Thy-Mors. Få adgang til Sydthy Kurbad og oplev afslapning, luksus og god mad.

Pris fra 1896 kr.
Kan opleves her: Jylland
Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

Kør et smut ned over den tyske grænse til skønne Flensborg og forkæl dig og din kære på det luksuriøse Alter Meierhof. Alt er lige det mere luksus på dette tyske hotel. Blandt andet finder du en 2-stjernet Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther” indenfor hotellets vægge. Der er et kæmpe spaområde og den særlige trumf hos Alter Meierhof er deres 1.400 kvm. store tyrkiske haram-bad. Find den orientale stemning i skønne Flensborg.

Pris fra 2989 kr.
Kan opleves her: Tyskland
Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Lyng Dal Hotel og restaurant er ren landlig idyl ved den smukke Gudenå i Midtjylland. Et ophold i det gamle stråtækte bindingsværkshus ved Ry byder på hygge, romantik og ren slapning. For ikke at tale om dén gourmetoplevelse det også er. Lyng Dal tilbyder fantastiske kulinariske oplevelser baseret på råvarer fra lokalområdet.

Pris fra 1790 kr.
Kan opleves her: Jylland
Fakkelgaarden

Gourmetophold på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden med de karakteristiske gule bygninger og tårn ligger i Sønderjylland med den flotteste panoramaudsigt over den smukke Flensborg Fjord. Fakkelgården blev officielt åbnet i 1936 af daværende Kong Christian X og har en stolt tradition. Nyd den lækre mad, mens du betragter livet på fjorden.

Pris fra 2800 kr.
Kan opleves her: Jylland
Mountainbikeophold Slettestrand

Mountainbikeophold i Slettestrand

Kombinér aktiv ferie på ét af landets bedste MTB-spor på 35 km ved Slettestrand, med vesterhavsoplevelser ved Jammerbugten, spaområde og den lækreste mad. Er du nybegynder kan du have glæde af det medfølgende teknikkursus på 2,5 time og instruktør.

Pris fra 2470 kr.
Kan opleves her: Jylland
Benniksgaard

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Giv kæresten eller ægtefællen et romantisk ophold på den sønderjyske gård, der kan dateres helt tilbage til 1393. Her er der ægte sønderjysk idyl med stråtag, bindingsværk og den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Slap af, nyd hinanden og den dejlige mad på Benniksgaard.

Pris fra 2598 kr.
Kan opleves her: Jylland
Ophold i Fængslet

Ophold i Fængslet

Er I klar til en meget anderledes oplevelse og et ophold i et ægte fængsel? Fængslet i Horsens er det tidligere Horsens Statsfængsel, der er ombygget til museum. I overnatter i rigtige, autentiske celler, men kan selvfølgelig slippe ud og nyde alle de ting Horsens har at byde på.

Pris fra 850 kr.
Kan opleves her: Jylland
Agerskov Kro

Weekendophold med dans på Agerskov Kro

Her er gaven til ham eller hende, der elsker at danse. Tag på weekendophold på den hyggelige sønderjyske kro i Agerskov, der har været kro siden 1767. Nyd den gode mad, roen og samværet, men vær klar med danseskoene, når kromanden spiller op til dans.

Pris fra 1610 kr.
Kan opleves her: Jylland
Villa Copenhagen

Ophold på Villa Copenhagen

Vil du give en luksusweekend i København, med alt hvad hovedstaden har at byde på? Så er der lige åbnet det helt rette sted, I kan have base. Villa Copenhagen er et helt nyt luksushotel indrettet i den 100 år gamle Danmarks Centralpostbygning lige ved Hovedbanegården og Tivoli. Overnat i en Superior Suite, nyd den gode mad og alle byens fristelser.

Pris fra 2500 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Rudbøl Grænsekro

Kroophold med dans hos Rudbøl Grænsekro

Tag på Rudbøl Grænsekro ved den dansk/tyske grænse og nyd en weekend i marsken med stæreflokke og smuk natur. Spis den gode sønderjyske mad, nyd roen og hinandens selskab. Om aftenen er der stor middag, hvorefter der bliver spillet op til dans på kroen.

Pris fra 1698 kr.
Kan opleves her: Jylland
glamping

Glamping

Glamping er den helt nye form for camping, hvor alt det primitive er fjernet fra regnestykket. Overnat midt i den smukke natur i Skjoldungernes land i et luksustelt med møbler og bløde senge. Spis god mad og tag en fuld “digital detox” uden telefoner og sociale medier. Glamping er for dig, der ikke troede at du var til camping.

Pris fra 1695 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Luksus kanoophold

Luksus Kanoophold

Silkeborgsøerne og Gudenåen er nærmest synonymt med kanosejlads. Kender du én, der kunne tænke sig at padle stille gennem det blanke vand omgivet af den smukkeste natur, men som måske ikke lige er til at overnatte i shelter eller telt? Så er dette luksus kanoophold den helt rette gaveidé. Efter en hyggelig dag på vandet, lægger I til lige ved det luksuriøse hotel Radisson Blu midt i skønne Silkeborg. Nyd en lækker middag på Restaurant Michael D.

Pris fra 1765 kr.
Kan opleves her: Jylland
Falkenberg

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad hører til blandt Sveriges allerbedste spahoteller. Nu har du muligheden for at give et ophold på dette fantastiske hotel i gave. Falkenberg ligger ved Skreastranden på landets vestkyst med udsigt over Kattegat. Hotellet har en stor spaafdeling i absolut topklasse, og opholdet byder desuden på 3-retter menu, morgenbuffet og overnatning i værelse med havudsigt og fransk altan.

Pris fra 2779 kr.
Kan opleves her: Sverige
Rold Storkro

Kroophold på Rold Storkro

Rold Skov er Danmarks andenstørste skovområde og byder på et kuperet og unik terræn. Midt i skoven ligger Rold Storkro, hvor den har ligget siden 1958 – bygget med Marshall-hjælp efter krigen. Nyd skoven med alt hvad den har at byde på fra de mest omfattende MTB-spor til historierne om røverne fra Rold og kombinér det med en lækker middag med vine og morgenbuffet.

Pris fra 2356 kr.
Kan opleves her: Jylland
Marienlyst Strandhotel

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Book jer ind på Danmarks største strandhotel med 155 års historie på bagen. Marienlyst Strandhotel kan prale af hele 4 stjerner og ligger ved Øresund i Helsingør med udsigt direkte til Kronborg Slot. Forkæl din gæst og dig med den ypperste luksus: gourmetmiddag, champagne, vine, spa med bl.a. boblebad på terrassen og sauna på stranden og måske en tur på det tilhørende casino?

Pris fra 3636 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Broholm Slot

Slotsophold på Broholm

Er der en prinsesse eller prins gemt et sted i dig og din gæst? Så tag et ophold på det smukke Broholm Slot på Sydfyn. Broholm Slot har 700 år på bagen og har huset både konger og overklasse gennem århundreder. Nu er det jeres tur. Overnat på et ægte slotsværelse og nyde den fantastiske 3-retters gourmetmiddag. Hvad med en tur ud i den smukke sydfynske natur?

Pris fra 2299 kr.
Kan opleves her: Fyn
Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Tag kæresten eller ægtefællen i hånden og check ind til ren romantik på Skrøbelev Gods på det smukkeste Langeland. Skrøbelev Gods blev opført helt tilbage i 1669. Her kan I for en weekend glemme alt om hverdagen og bare synke ind i den romantiske stemning på godset. Hvad f.eks. med at kigge hinanden lidt i øjnene i den rustikke pejsestue, efter at I har fyldt maverne med lækker gourmetmad og vin?

Pris fra 1292 kr.
Kan opleves her: Fyn
Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Har du hørt om Hotel Skansen? Skansen er ét af de allerbedste spahoteller i Sverige og ligger i Båstad, kun et par timers kørsel fra København. Spafaciliteterne på Skansen er ikke de sædvanlige, du kender andre steder fra, men er helt særlige og hele køreturen værd. Bl.a. kan du i Kallbadhuset, der er bygget ude i vandet (se billedet) sidde i saunaen og nyde udsigten over Kattegat. Så tag væk fra hverdagen, tag til Sverige og fika og opnå den ypperste forkælelse på Hotel Skansen.

Pris fra 1900 kr.
Kan opleves her: Sverige
The Lodge

Treetop Spaophold på The Lodge

På en bakketop 167 meter over havets overflade i den svenske Romeleåsen ligger det unikke hotel The Lodge placeret med udsigt over trætoppene. Vi er kun en times kørsel fra København, men det føles som den øde vildmark. Her finder I også et 1.000 m2 stort hawaiiansk spaområde kaldet Honulele Spa med bl.a. en 12 meter lang infinity pool.

Pris fra 2395 kr.
Kan opleves her: Sverige
Alsik Hotel

Spaophold på Alsik Hotel

Vil I opleve Danmarks største spaområde på hele 4.500 m2 fordelt på 4 etager og nybygget i nordisk stil? Vil I bo på et bæredygtigt hotel, der er 76% CO2-neutralt og skabt af Henning Larsen Architects? Så er det Hotel Alsik I skal besøge. Hotellet ligger og knejser 70 meter over Sønderborg med udsigt over Flensborg Fjord.

Pris fra 1990 kr.
Kan opleves her: Jylland
Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ved Strandvejen i København med udsigt over Øresund har mange hørt om. Det er ikke uden grund. Hotellet er ét af de allermest luksuriøse i Danmark med en prisvindende og arkitekttegnet spaafdeling. Fra 1857 til 1863 holdt Kong Frederik VII og Grevinde Danner deres sommerferier her. Nu er det jeres tur.

Pris fra 2400 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Gør som mange danskere allerede har gjort: pak tasken og drag mod det sydligste Sverige og bo på klassikeren Ystad Saltsjöbad ved Østersøkysten ud for Bornholm. Mennesker er mødtes her for at rekreere siden 1897. Trods badehotellets alder, er alle faciliteter topmoderne og restauranten i den allerbedste klasse. Snyd ikke jer selv for Ystad Saltsjöbad.

Pris fra 3199 kr.
Kan opleves her: Sverige
Hot stone massage

Hot stone massage

Gør som de amerikanske indianere og brug varme lavasten til at behandle muskelspændinger i kroppen. Dette er en gave til en helt unik wellness-oplevelse. Hot stone massage er en dybdegående massageform og teknikkerne er blevet forfinede meget siden indianernes tid. Massøreb bruger de varme sten i kombination med sine hænder.

Pris fra 575 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
spadag

Spadag

En spadag er den ultimative wellnessgave til veninden, din søster eller kæresteparret. Afsæt tid til bare at være sammen i skønne omgivelser, hvor der kun er fokus på velvære og hyggeligt samvær. En spadag foregår typisk i et spaområde, hvor der er adgang til en lang række aktiviteter som f.eks. sauna, dampbad, vildmarksbad samt en lang række behandlinger som f.eks. massage og ansigtsbehandling.

Pris fra 249 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
massage

Aromamassage

Aromamassage er en almindelig massage med varme olier kombineret med aromaterapi, hvor det ikke kun er de fysiske berøringer, der gør dig godt, men også specielle dufte, der fylder dine næsebor og healer sind og krop. Wellnessgaver er meget populære for tiden, og det at give ren velvære og forkælelse til én man holder af, er et tegn på kærlighed.

Pris fra 425 kr.
Kan opleves her: Sjælland
ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Vores ansigt siger alt om os. Det er ansigtet du genkender en person på og ansigtet du tiltrækkes af. Samtidig er ansigtet hver eneste dag udsat for vind, vejr og aldring. Derfor er pleje af ansigtet vigtigt og er virkelig en forkælelse, du kan give som gave til én der fortjener det. Vi har tilbud om en lang række af ansigtsbehandlinger i hele landet.

Pris fra 400 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
graviditetsmassage

Graviditetsmassage

Her er den optimale wellness-gave til din gravide veninde eller kæreste. En graviditet er meget hård ved kroppen, og er der noget en kommende mor virkelig kan bruge, men ofte ikke selv ofrer på sig selv, så er det en graviditetsmassage. Denne type af massage er specielt tilpasset den gravide kvinde og de specielle behov hun har.

Pris fra 499 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
floating

Floating for 2

I flyder vægtløse i et vandbassin, hvor vandet er kropstemperatur. Der er ingen lyde og intet at forholde sig til. Dette er en den ultimative afslapning og antistress oplevelse. Vi lover, at du aldrig har oplevet noget så fredfyldt som en time i et floating-bassin. Denne time svarer til 8 timers søvn!

Pris fra 495 kr.
Kan opleves her: Jylland
vildmarksbrunch

Vildmarksbrunch

En brunch behøver ikke at bliver indtaget på den lokale café. Tilbring i stedet 4 1/2 time i smukke Mols Bjerge rundt om bålet med en cowboykaffe i hånden. Hug selv jeres brænde med kyndig vejledning. Bag boller i middelalderovn. Ryg fisk og pluk urter. I laver selv jeres brunch over bålet og kan til sidst sætte jer til rette i bløde lammeskind og nyde det hele.

Pris fra 475 kr.
Kan opleves her: Jylland
brunch

Brunch

Alle elsker brunch. Findes der noget bedre end at sove længe og starte dagen med lækker mad, juice og kaffe på en hyggelig café? Brunchen er den sene morgenmad og den tidligere frokost. Den er også blevet vor tids hyggelige samlingsted for kærestepar, veninder eller familie. Du kan købe gavekort til brunch over hele landet.

Pris fra 140 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
whiskysmagning

Whiskysmagning

Whisky er en rigtig herredrik, som en del kvinder også har lært at holde af. Denne dejlige gyldne drik stammer oprindeligt fra Skotland, men gennem det sidste årti er en lang række af danske whiskydestillerier skudt op rundt i Danmark. Kom på destilleribesøg, få rundvisning, foredrag og vigtigst af alt: smag de mange gode, danske whiskyer.

Pris fra 100 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
ølsmagning

Ølsmagning

Øl er vel danskernes nationaldrik. Vi drikker i gennemsnit 90 liter øl hver om året. Men øl i 2020 er så meget mere end blot den traditionelle pilsner. Kom på besøg i ét af Danmarks mange mikrobryggerier. Lær en masse om bryggeprocessen og smag på de mange dejlige øl.

Pris fra 129 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
flødebollekursus

Flødebollekursus

Her er gaven til chokoladeelskeren, der samtidig vil have en hyggelig og sjov oplevelse sammen med dem han eller hun holder af. Flødeboller er en klassisk konditorkage, der er svært at få perfekt. Dette kan du lære her under kyndig vejledning. Til sidst kan I nyde resultatet, der er så meget bedre end de flødeboller fra Samba som du køber i supermarkedet.

Pris fra 299 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
dinner in the dark

Dinner in the dark

Få en helt ny restaurantoplevelse med Dinner in the dark hos Dark Waiter på Frederiksberg. Hvad sker der med madoplevelsen, når du spiser i komplet mørke og ikke bliver “forstyrret” af synssansen. Denne gave giver en hemmelig tre retters menu fra Hansens Køkken, serveret af synshandicappede tjenere. Dinner in the dark er noget helt andet end en almindelig tur på restaurant og en helt unik mad- og dateoplevelse.

Pris fra 1195 kr.
Kan opleves her: Sjælland
kaffekursus

Kaffekursus

Kunne du tænke dig at give en gave til kaffeelskeren, så har vi det helt rette her. God kaffe har fået en renaissance i det forgangne årti. For nogen er det en hel videnskab. Kaffe er ikke længere bare Gevalia i en kaffemaskine på køkkenbordet. Hos La Cabra i Aarhus tilbyder de et 2-timers kaffekursus, hvor du når hele vejen rundt om kaffe og kaffebrygning og går der fra som hjemmebarista.

Pris fra 399 kr.
Kan opleves her: Jylland
kunstner for en dag

Kunstner for en dag

Her er gaven til det kreative menneske med en kunstner i maven. Giv en 5 timers kunstworkshop på en gammel gård placeret smukt ved Limfjorden. Udøvende kunstner Christina Kjelsmark vil guide dig gennem dagens kunstneriske udøvelse. Du får masser af vejledning, tips og tricks – og ikke mindst respons på dit eget billede.

Pris fra 900 kr.
Kan opleves her: Jylland
Urban High Roping

Urban High Roping

Udfordr din højdeskræk ved at kravle rundt i reb 50 meter over jorden i de gamle industrielle B&W-haller hos Urban Ranger Camp på Refshaleøen. Her får du 3-4 timers adgang til alle de udfordrende tracks (28 i alt) i forskellige sværhedsgrader. Her er også 4 svævebaner. Gaven kan bruges af nybegyndere som af mere erfarne klatrere og i gaven medfølger leje af udstyr og dygtige instruktører.

Pris fra 395 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Personlig træner

Personlig træner

Vil du give den perfekte gave til ham eller hende, der trænger til at komme i form, er et gavekort til en personlig træner hos Fitness World det helt rette. Denne gave kan bruges over hele landet i de mange fitnesscentre i kæden. Man får en hel måneds medlemsskab af og adgang til Fitness World, samt to sessioner med en professionel personlig træner, der analyserer, instruerer og motiverer til den rette træning og resultater. Bagefter kan du fortsætte som medlem uden at betale oprettelsesgebyr.

Pris fra 999 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
csgo

CS:GO eSport

Den perfekte oplevelsesgave til gameren m/k. Deltag i en holdtræningsdag hos Tricked eSports i Vejle, hvor undervisningen leveres af tidligere eller nuværende professionelle gamere. Få opgraderet dine skills i CS:GO og en masse sjove og lærerige timer i godt selskab.

Pris fra 599 kr.
Kan opleves her: Jylland
gokart

Gokart

Gokart har været en yndet gave i mange år. Det er nok det tætteste vi dødelige kommer på at være Kevin Magnussen i sin Formel 1-racer. Sæt dig bag rattet i en gokart på Danmarks største gokart-bane og giv konkurrenterne baghjul med fuld fart og hvinende hjul i svinget.

Pris fra 125 kr.
Kan opleves her: Jylland
kajak

Kajak

“Så vender vi kajakken”. kender du én der altid har drømt om at lære at sejle i kajak? Eller som bare elsker kombinationen af natur og motion? Så kan du her give gaver til alt fra en introduktion til et helt kajakkursus. Eller hvad med havkajak og fossiljagt ved Møns Klint? Du kan give gave til kajaksejlads i både Jylland og på Sjælland og Bornholm.

Pris fra 200 kr.
Kan opleves her: Bornholm, Jylland, Sjælland
fisketur

Fisketur på Det Gule Rev

Her er gaven til lystfiskeren, der drømmer om at få de helt store fisk på krogen. Det Gule Rev er et fantastisk fiskeområde i havet ud for Thy i Nordjylland. Her går der masser af torsk, sej, langer og lubber og det skulle ikke være ualmindeligt, at fange fisk helt op til 20 kg. Kom med den erfarne skipper Mikael Jensen ud på det rigtige hav og fang din drømmefisk.

Pris fra 1150 kr.
Kan opleves her: Jylland
surfing

Surfing & Windsurfing

Kender du én der har en surfer i maven? Hvem drømmer egentlig ikke om at besejre de kæmpe bølger i Californien på et surfbræt med beundrende blikke fra strandkanten? Her i Danmark kan man sagtens surfe. Bl.a. i Klitmøller – også kendt som Cold Hawaii. Windsurfing, SUP, wakeboard, flyboard, kitesurfing. Surfmulighederne er mange rundt i landet.

Pris fra 349 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
pistolskydning

Pistolskydning

Skydning med pistol er herhjemme noget vi mest forbinder med amerikanske kriminalfilm og måske bander og politi. Men der er her en mulighed for selv at få en 9 mm pistol mellem hænderne under lovlige og sikre forhold. Lær at skyde og lær at ramme med en rigtig pistol. Gaven her giver dig 2 timers skydeoplevelse med grundig oplæring, skydning med forskellig kaliber og er I flere kan der også arrangeres konkurrencer.

Pris fra 660 kr.
Kan opleves her: Sjælland
flyboard

Flyboard

Flyboard er gaven til den ægte adrenalinjunkie. Her er der virkelig mulighed for at få blodet til at pumpe, for flyboard er en ægte ekstremsport. Du er ude på vandet. Du bliver fastspændt på et slags surfboard. To kæmpe jetdyser presser dig helt op til 8 meter op i luften for de modigste, og 2-3 meter for alle os andre. Kan du holde balancen og surfe i fri luft?

Pris fra 999 kr.
Kan opleves her: Sjælland
bodyflight

Bodyflight i vindtunnel

Oplev vægtløshed uden at forlade jorden i Danmarks eneste vindtunnel i Tåstrup. Vægtløshed opnår du kun ved frit fald eller i rummet, men i en vindtunnel kan du helt unikt opleve at svæve frit rundt i luften, uden at forlade jorden. Oplevelsen kommer med instruktør, opvarmning og dragt, så du får mest muligt ud af din tid i vindtunnellen.

Pris fra 445 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Kør Ferrari på bane

Kør Ferrari på bane

Sæt dig bag rattet i den vilde Ferrari 458 SPIDER, 570 HK, 0-100 3,4 sek. – dette er de fleste mænds drengedrøm. Du kan selv vælge mellem at køre på Sjællandsringen og Jyllandsringen, så denne gave kan gives til alle uanset bopæl. Du får 4 omgange på banen med dig selv bag rattet og en instruktør i bilen.

Pris fra 2495 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Bungy Jump

Bungy Jump

Bungy Jump giver ét af de største adrenalinsus man kan forestille sig. Det lange, frie fald gennem luften efterfulgt af hoppeturen i den store elastik gør denne gave til den perfekte til den eventyrlystne person. Hvad med at tage hoppet fra en skilift i Letland?

Pris fra 725 kr.
Kan opleves her: Udlandet
Svævefly

Svæveflyvning

Dette er en absolut billigste måde, at komme op at flyve på, men det gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Tænk at svæve helt stille gennem luften i et svævefly og nyde den fantastiske udsigt fra oven. Du kan få denne oplevelse i Aalborg, Viborg og Herning. Tag med en erfaren pilot på eventyr under den blå himmel.

Pris fra 345 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Kør djævleræs

Kør djævleræs

Du kender Djævleræs fra TV, hvor kendte mennesker giver den gas i gamle biler i et nødesløst ræs mod hinanden. Nu har du selv muligheden for at komme ud i en street racer og udføre alle tricksne fra Fast and Furious – både alene og sammen med en co-driver. Lær at drifte, lave hjulspin og overhale de andre i hårnålesving.

Pris fra 1195 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Spring faldskærm

Spring faldskærm

Faldskærmsudspring er en oplevelse, der ikke kan måles med noget andet i livet. Det kræver mod at kaste sig ud fra et fly under skyerne, men når springet er taget venter der dig en unik naturoplevelse, mens du først falder med høj fart og siden stille svæver mod jorden. Helt stille. Klik på knappen herunder og læs meget mere om, hvordan drømmen kan blive virkelighed.

Pris fra 1995 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland
Kør Lamborghini på bane

Kør Lamborghini på bane

Sæt dig bag rattet i den legendariske Lamborghini Huracan og mærk adrenalinet pumpe i hele kroppen. Hør de mere end 600 hestekræfter brøle og styr denne superbil med fuld fart gennem banens sving. Denne gave kommer med instruktion, co-driver og fuld gas på banen i enten Jylland eller på Sjælland.

Pris fra 2495 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Kør Audi A8 på bane

Kør Audi A8 på bane

Audi R8 er noget af ypperste maskineri fra den tyske bilproducent. I Top Gear beskrives det at køre denne bil, som “like being in a church”. Vil du sætte dig ind i denne tyske pragtkirke og give den gas på en lukket bane? Så er denne gave lige noget for dig eller for den du gerne vil begave med denne unikke biloplevelse.

Pris fra 1295 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
photoshoot

Model for en dag

Har hende eller ham, du vil give en gave altid drømt om at stå model for en rigtig professionel fotograf? I samarbejde med Casablanca Models tilbyder vi et photoshoot med stylist og fotograf og den heldige modtager får naturligvis billederne med hjem bagefter.

Pris fra 1950 kr.
Kan opleves her: Jylland
klatring

Klatring

Har han eller hun mod på at prøve kræfter med Bornholms klipper, Nordeuropas største klatrehal i København eller ét af de andre steder i Danmark, hvor man kan udfordre sin højdeskræk, så er denne oplevelsesgave den helt rette af give.

Pris fra 250 kr.
Kan opleves her: Bornholm, Jylland, Sjælland
helikoptertur

Helikoptertur

En helikoptertur er både noget, der får adrenalinet til at pumpe, udfordrer din eventuelle højdeskræk, men samtidig giver dig en smuk oplevelse uden sidestykke. Helikopterflyvning er normalt noget du ser på film, men her kan du give din ven eller familiemedlem en unik oplevelse i luften.

Pris fra 695 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
mystery room

Escape Room

Dette er gaven til ham eller hende, der elsker at løse gåder og mysterier. Du bliver sammen med din gruppe låst inde i et rum i en time og skal løse en masse gåder for at komme ud igen. Det er både spændende og sjovt – og kræver teamwork.

Pris fra 250 kr.
Kan opleves her: Sjælland
En tur i fængslet

En tur i fængslet

Tilbring en dag i Fængslet i Horsens. Du får en unik rundvisning, adgang til museet, historier om berømte fanger, flugtforsøg og et spændende indblik i hvordan det er at være indsat i et fængsel.

Pris fra 149 kr.
Kan opleves her: Jylland
Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Dette er én af vores absolut mest populære oplevelsesgaver. Alene eller sammen med dine gæster, kommer du hele 60 meter op i luften og går en tur på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Turen tager 2 timer, er inkl. guide og sikkerhedsudstyr og er den første i Europa til at tilbyde denne oplevelse.

Pris fra 249 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland
ballonflyvning

Ballonflyvning

En tur i luftballon står på mange menneskers bucket list, men ikke mange har prøvet det. Det er synd, for det er helt fantastisk at svæve stille henover det danske landskab med én eller flere man holder af, samt en madkurv eller måske champagne.

Pris fra 2395 kr.
Kan opleves her: Jylland