Gaver til hende

Leder du efter gaver til hende, så er du kommet til det rette sted. Denne guide er lavet til dig, der søger den perfekte gave til hende eller til dig som kvinde, der skal lave en ønskeseddel, men er løbet tør for gaveidéer.

Hos Giftify har vi samlet gaveidéer til hende som du holder af, hvad enten det er din kone, kæreste, søster, mor, veninde eller en helt anden kvinde i dit liv. Vi har gaveideer til kvinder i alle aldre. Leder du efter en gave til en pige, så besøg i stedet vores side med gaver til børn.

Der er mange anledninger til at give en gave til hende. Har hun fødselsdag? Er det jul? Har I bryllupsdag? Kærestedag? Hvad med Valentinsdag og Mors dag? Eller måske har du bare lyst til at glæde en særlig kvinde.

Hos Giftify har vi gaveideer til alle disse anledninger og mange flere.

Blomster

En buket blomster er den perfekte gave til hende. Især til kvinder, der ikke har en lang ønskeseddel. Blomster gør hende altid glad og husk at blomster er så meget mere end en slap buket nede fra tanken.

Blomster er romantiske. De gør én glad. De lyser op i hjemmet.

Vi bruger blomster til alle mulige typer af anledninger lige fra “god bedring” til “jeg elsker dig”. Vi giver gaver til konfirmation, bryllup, dates, fødselsdag, Valentinsdag… you name it.

blomster

Blomster

Sig det med blomster! Alle bliver glade for en buket blomster,  men det er især kvinder, der traditionelt er modtager af roser eller andre blomster. Der er mange gode anledninger til at give en blomsterbuket til sin kæreste, kone, mor, datter eller veninde. Bryllupsdag, kærestedag, studentergilde eller konfirmation… eller bare en almindelig fredag, hvor du gerne vil være lidt ekstra romantisk over for din partner.

Pris fra 150 kr.

Yoga

Yoga er vokset og vokset i popularitet. Jo mere travl og stresset vores hverdag bliver, jo flere får øjenene op for hvor meget meditation og yoga kan gøre for både krop og sind. Især kvinder har taget yogaen til sig, og du kan dyrke yoga alle steder – lige fra det mest smarte yogacenter i storbyen til den mindste gymnastiksal på landet. Eller derhjemme.

Som gaveide er yoga oplagt til kvinder i alle aldre. Vi tilbyder både yogaforløb og -undervisning, eller yogatøj og -udstyr til brug både ude og hjemme.

Gør hende glad og afslappet ved at give yogaoplevelser i gave.

Namasté!

yoga

Yoga

Yoga findes i mange typer og på alle niveauer. Vil du glæde én, der længe har tænkt på at komme i gang med yoga, eller én du vurderer, ville have godt af at komme mere i kontakt med sig selv, så er et yogakursus den helt rette gaveidé. Vi har yogaoplevelser på begge sider af Storebælt. Lige fra hot yoga og yoga for gravide i Aarhus til yoga og bouldering i København.

Pris fra 180 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
Yoga

Yogatøj & -udstyr

Kender du én der er effen i hunden, bjerget eller happy baby? Med andre ord dyrker yoga. Så vil du glæde vedkommende med nyt, lækkert yogatøj eller udstyr som en god yogamåtte, yogablokke eller måske straps. Yogatøj og -udstyr skal være holdbart og i god kvalitet og samtidig være behageligt på kroppen, når man bevæger sig ud i de krævende yogastillinger.

Pris fra 50 kr.

Dameure

Et ur er en gave, der holder i mange år. Derfor er ure også en populær gave til lejligheder, der virkelig betyder noget. Bryllupper, konfirmationer, bryllupsdage, studenterfester eller fødselsdage.

I en tid, hvor vi nemt bare kan se tiden på vores smartphone, er et ur blevet mere accessory end tidsviser. Det rette, elegante dameur er prikken over i’et på ethvert outfit. Et dameur er en gave, du aldrig går galt i byen med. Det er det sikre valg til kvinder uanset alder.

Vælg en elegant og feminin model, med mindre hun er mere den sporty type, hvor et sportsur måske vækker større glæde.

Ure til hende

Et elegant ur

Lad hende pakke den flotte gave op og lukke det smukke, elegante dameur om håndleddet. Se hende stråle. De fleste piger og kvinder i alle aldersgrupper elsker et flot armbåndsur. Det er som et smykke og en ekstra lille luksus i stedet for at bruge uret på iPhone eller computer. Vi har ure i guld, sølv og andre elegante materialer og designs.

Pris fra 179 kr.

Gaver til fitnesskvinden

At finde den rette gave til hende der kan lide at holde sig aktiv er ikke så svært. Her får du inspiration til nogle af de mest populære gave idéer inden for fitnessgenren.

Mere end en million danskere er tilmeldt et fitnesscenter i følge tal fra 2018. Det er ikke blevet færre i 2020. Læg hertil alle de danskere der dyrker træning uden for centrene. Eller alle de kvinder der løber, og så finder du ud af, at træning er en hobby og passion for rigtig mange. Derfor har du sikkert også mindst én i din omgangskreds, der vil sætte stor pris på en gave som kan bruges i denne henseende.

Vi giver dig her tre fine bud på gaver til fitnesskvinden:

Træningsur

Træningsur

Alle der dyrker løb, fitness eller andre motions- og træningsformer har brug for et træningsur. I dag er træningsure ikke store klodsede apparater på armen, men små, elegante armbånd med digitalt display. De fås i flotte farver, og du kan sagtens gå med dit træningsur til hverdag også. Træningsure, eller -armbånd, kan tracke og analysere alle dine workouts.

Pris fra 119 kr.
Træningstøj til kvinder

Træningstøj til kvinder

Kvinder der dyrker fitness, yoga, løb eller anden form for træning har det til fælles, at de har brug for noget godt træningstøj i god kvalitet. Det skal være holdbart, have en god pasform og må naturligvis også gerne se pænt ud. En god gave til kvinden, der træner, er et sæt godt træningstøj. Der findes mange muligheder: toppe, leggings, tights, shorts, sports-BH mv.

Pris fra 149 kr.
Personlig træner

Personlig træner

Vil du give den perfekte gave til ham eller hende, der trænger til at komme i form, er et gavekort til en personlig træner hos Fitness World det helt rette. Denne gave kan bruges over hele landet i de mange fitnesscentre i kæden. Man får en hel måneds medlemsskab af og adgang til Fitness World, samt to sessioner med en professionel personlig træner, der analyserer, instruerer og motiverer til den rette træning og resultater. Bagefter kan du fortsætte som medlem uden at betale oprettelsesgebyr.

Pris fra 999 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland

Makeover, shopping og modeldrømme

Kvinder elsker at gøre sig smukke. Ikke kun for mændenes skyld, men lige så meget for deres egen. For mange kvinder ryger den slags bare i baggrunden, når hverdagen rumler. Bevares, de fleste kan godt nå at sætte håret og måske tage lidt makeup på, inden de styrter ud af døren på arbejde, studie eller skole. Men det betyder ikke, at de ikke gå rundt med drømmen om en dag som model, en fuld makeover eller den ultimative shoppetur.

Af den grund, mener vi også, at det er en lækker gaveide til hende der har alt.

Vi præsenterer derfor tre gode muligheder for at forære hende en stund i beauty og shoppehimlen.

Personal Shopper

Personal Shopper

Dette er gaven til hende der elsker at shoppe, men som ofte kommer hjem med det forkerte, eller i det hele taget er i tvivl om hvad hun skal købe. Få en dag med en af Danmarks dygtigste modebloggere og personal shopper. Hun tager dig under armen og ud i byens butikker, rådgiver dig om stil og giver dig alle de gode tips til de gode butikker og de gode fund.

Pris fra 1995 kr.
Kan opleves her: Sjælland
makeover

Makeover

Denne gave er perfekt til kvinden eller pigen, der har fortjent noget ekstra lys i sit liv. Hende, der for en stund vil lægge hverdagens grå trummerum bag sig og træde ind i en verden af forkælelse, hvor hun bliver stylet til at ligne en million og får skabt ekstra selvtillid. Hun kommer i professionelle hænder: en dygtig frisør klipper og styler hendes hår, en makeup artist lægger makeup og giver gode råd, og en stylist klæder hende på i nyt tøj, der fremhæver hendes personlighed. Giv hende en makeover, hvor hun naturligvis får taget et godt billede i det nye look.

Pris fra 3500 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
photoshoot

Model for en dag

Har hende eller ham, du vil give en gave altid drømt om at stå model for en rigtig professionel fotograf? I samarbejde med Casablanca Models tilbyder vi et photoshoot med stylist og fotograf og den heldige modtager får naturligvis billederne med hjem bagefter.

Pris fra 1950 kr.
Kan opleves her: Jylland

Kreagaver

Leder du efter en gave til hende, der har en kreativ sjæl? I en mere og mere digital tidsalder, kommer der større og større fokus på de gamle analoge dyder, som håndarbejde er. Flere og flere (også unge piger) begynder at strikke, hækle, sy osv. Jo mere af vores liv, der flytter over på skærme og digitale medier, jo større behov opstår der for at sidde med garn, tråd og stof mellem hænderne og fordybe os i noget fysisk.

Der er masser af muligheder for at understøtte denne proces når du vil give en gave til en kvinde, du holder af. Vi foreslår her forskellige gaveideer som f.eks. online kurser og garn, men universet for krea og hobby er tæt på uendeligt.

Husk, at det både er ældre kvinder som din mor, tante og bedstemor, der vil blive glade for kreative gaver, men lige så meget yngre kvinder og piger, som f.eks. din datter, søster, veninde eller barnebarn.

Kreabøger

Kreabøger

Bøger til de kreative er en kæmpe genre inden for litteraturen. Der findes reelt ikke den kreative hobby, hvor der ikke er udgivet et kæmpe stak af bøger. Du kan bruge kreabøger til både inspiration, men også til reelle praktiske ting, som opskrifter, guide og vejledninger. Uanset om den du vil begave er til strikning, hækling, syning eller noget helt fjerde, så kan du finde masser af relevante bøger, at give hende i gave.

Pris fra 69,95 kr.
kreakurser

Online hobby & kreakursus

Strikning, hækling, keramik, blomsterbinding… her er den perfekte gaveidé til hende, der gerne vil i gang med at lære noget kreativt, men som ikke har lyst til eller mulighed for, at gå på fysiske kurser. Med en online videobaseret kursus, kan man sidde trygt derhjemme og lære den næste kreative hobby fra bunden. Bliv undervist af dygtige instruktører hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få feedback på det du producerer, få opskrifter og meget andet.

Pris fra 299 kr.
strik

Garn og strikkeudstyr

Her er gaven til hende der er bidt af en gal strikkepind. Strikning har altid været populært hos især kvinder, men det har i de senere år fået en stor revival blandt de helt unge kvinder og piger. Det betyder også, at der er et boom i strikkeopskrifter på moderne og opdaterede styles. Så du behøver ikke, at strikke sokker, du kan sågar købe garn og mønster fra brands som Mads Nørgaard og Lala Berlin. Strikkende kvinder kan som grundregel ikke få garn og udstyr nok, så køb blot en gave til hende, ved at trykke på knappen herunder.

Pris fra 10 kr.

Eksklusivt lingeri

Noget, som man kvinder ønsker sig er muligheden for at klæde sig lækkert på allerinderst inde. Der findes mange lækre former for eksklusivt undertøj til hende. Uanset om hun er til hvidt, sort, pastelfarvet eller rødt. Uanset om hun er til sexede blonder eller mere praktisk lingeri, så kan det købes online.

Klassikeren er et BH-sæt med BH og trusser, men du kan også købe smarte ting som bodystockings, selvsiddende strømper, hofteholdere osv.

Nøglen til at få succes med en lingerigave er i første omgang at have helt styr på størrelsen. Det er et dårligt signal at give undertøj, der enten er for småt eller for stort. Begge dele er skidt og mange mænd føler, at det er en fælde de kan falde i. Vil du give din kæreste eller kone noget lækkert lingeri i gave, så er det ikke sværere end at gå i hendes undertøjsskuffe og se hvilke størrelser hendes nuværende undertøj har. Det er langt bedre en klassiskeren med at spørge ekspedienten i lingeributikken med klicheen “hun har cirka samme størrelse bryster som dig”.

lingeri

Lækkert lingeri

Alle kvinder elsker at klæde sig lækkert og eksklusivt på allerinderst. Det er en skrøne, at lingeri og frækt undertøj kun er for mandens skyld. Derfor er lingeri også en velvalgt og populær gave til din kæreste eller kone. Der findes virkelig meget lækkert undertøj til kvinder. BH’er, trusser, selvsiddende strømper osv. og så længe du køber kvalitet og har styr på størrelser, så er du garanteret en populær gave.

Pris fra 40 kr.

Smykker

Smykker har været i brug siden oldtiden. Vi mennesker har altid kunnet lide at pynte os med flotte og elegante smykker. Sølv, guld eller andre materialer – bare det er flot og pynter.

Derfor har smykker også altid været den bedste gave til hende i rigtig mange sammenhænge og anledninger.

Smykker kan du give til alle kvinder og piger, uanset hvilken relation du har til dem. Mor, bedstemor, oldemor, søster, tante, veninde, kæreste, kone , datter, kusine… you name it.

En undtagelse er dog fingerringe, der typisk er forbeholdt de nære relationer. Med halskæder, øreringe og armbånd har du derimod frit spil.

smykker

Smykker til alle

Ringe, halskæder, armbånd, øreringe… smykker er der masser af. Der er ikke mange kvinder og piger, der ikke elsker at få et smykke i gave. Derfor er smykker en af vores mest populære gaveidéer til hende. Uanset alder og stil, og uanset anledning, så går du aldrig galt i byen, hvis du giver hende et smykke i gave.

Pris fra 150 kr.
Enamel smykker

Smykker fra Enamel

Enamel har hittet stort de sidste år – specielt blandt unge piger og yngre kvinder. Smykkerne fra Enamel kombinerer enkle og rene linjer med små finurligheder som f.eks. farvede perler. De passer til alt og til alle. Med en lav pris er disse smykker altså et perfekt bud på gaven til hende – uanset alder og stil.

Pris fra 150 kr.
Georg Jensen smykker

Georg Jensen smykker

Georg Jensen står for dansk design, der er både tidløst og rigtig god kvalitet. Et smykke fra Georg Jensen er en gave som hun vil elske. Med garanti. Din kone, kæreste, mor, datter eller veninde vil med garanti elske et af de klassiske smykker fra Georg Jensen. Det kan f.eks. være det elskede Marguerit-smykke eller et sølvarmbånd.

Pris fra 995 kr.

En god bog

Bøger læses med stor glæde af kvinder, unge som ældre. Undersøgelser viser, at hele 41 procent af danske kvinder læser skønlitteratur enten dagligt eller ugentligt mod kun 18 procent hos mændene. Det kan altså siges, at det er kvinderne der holder liv i skønlitteraturen. Mænd derimod læser mest fagbøger, men det er en helt anden historie.

Leder du efter en gave til hende, der elsker at krybe sammen i sofaen med en god bog og forsvinde ind i et fiktivt univers, så er boggaver både populære og til at komme i nærheden af for penge.

Krimier er meget populære i tiden – det samme kan man sige for biografier.

krimi

En spændende krimi

Pris fra 29 kr.
lydbog

Lydbøger om personlig udvikling

I en tid, hvor alle har travlt og vi er mere digital end nogen sinde, er der større fokus på personlig udvikling end nogen sinde før. Især hos kvinder. Aldrig før har det været så vigtigt, at holde sjælen sund og stressfri. Der er en kæmpe interesse for coaching, terapi og selvudvikling. Hvis du vil finde den rette gave til hende, skal du ikke lede længere. Giv hende en lydbog om personlig udvikling. Så kan hun sætte høretelefonerne på og blive klogere på sig selv.

Pris fra 179 kr.
Bøger til hende

Bestsellere

Er du i tvivl om hvilken bog du skal købe i gave til hende? Du kender hende måske ikke godt nok til at vide om hun er mest til Jussi eller den nyeste digtsamling. Du ved måske ikke hvad hun allerede har læst. Alligevel vil du gerne give hende en bog i gave. Hvis du klikker på knappen her, kommer du til en lang række bestsellerlister, hvor du finder de bøger, der er allermest populære lige nu. Så går nu nok ikke galt i byen. Og har hun alligevel læst bogen, kan hun jo altid bytte den til en anden.

Pris fra 120 kr.

Gave til hestepigen

Piger og heste hænger meget ofte sammen. En meget stor del af piger læser Pennyblade, tegner heste og drømmer om at få sin egen hest. En stor del af dem går til ridning, og for en dels vedkommende, følger interessen for heste med op i voksen livet.

Hestepiger kan med andre ord have alle aldre. tår du og leder efter en gave til én af disse ridepiger eller -kvinder, så bringer vi her nogle gode gaveidéer, du kan kigge nærmere på.

rideudstyr

Rideudstyr

Alle sportsgrene og hobbies kræver sit eget udstyr. Hestesporten er ikke anderledes i den henseende. Kender du en ridepige, ung som ældre, så er den perfekte gaveidé udstyr til hest og ridning. Det kan være alt fra en ny hjelm, nye ridestøvler til en saddel, børste eller grime. En anden populær kategori indenfor rideudstyr er børster og andre groomingting til hesten.

Pris fra 45 kr.
Islænderudstyr

Islænderudstyr

Islænderhesten er en helt særlig race, der har en helt særlig fanskare blandt især danske kvinder. Kender du én der rider på islænderheste, så ved du måske at hun aldrig kan få nok nyt udstyr til sin hest og sin ridesport. Vi anbefaler islænderudstyr i gave til hestepigen eller -kvinden.

Pris fra 39,50 kr.
Ridetøj

Klassisk ridetøj

Kvinden der holder af at ride på heste, skal naturligvis også være klædt rigtigt på. Man kan i teorien ride i alt slags tøj, men det skader jo ikke noget, at se godt ud, når man galoperer henover enge og marker. Vi anbefaler det helt klassiske ridetøj, der er en godsejerfrue værdigt. Tweet, cashmere, quiltede jakker og det rette tørklæde.

Pris fra 299 kr.

Tøj og mode

Piger og heste hænger meget ofte sammen. En meget stor del af piger læser Pennyblade, tegner heste og drømmer om at få sin egen hest. En stor del af dem går til ridning, og for en dels vedkommende, følger interessen for heste med op i voksen livet.

Hestepiger kan med andre ord have alle aldre. tår du og leder efter en gave til én af disse ridepiger eller -kvinder, så bringer vi her nogle gode gaveidéer, du kan kigge nærmere på.

Dig & Mig

Modetøj fra Dig & Mig

Dig & Mig er en kendt modebutik i Skagen, men er også en webshop hvor alle danskere kan shoppe gaver til kvinder (og mænd). Det fede ved Dig & Mig er, at de fører alle de lækre brands som f.eks. Baum und Pferdgarden, Han Kjøbenhavn, Mads Nørgaard, Wood Wood og Stine Goya m.fl. Det er her du skal kigge, hvis din kone, kæreste eller veninde elsker de lækreste modebrands.

Pris fra 75 kr.
Modetøj fra Lykke by Lykke

Modetøj fra Lykke by Lykke

Alle har brug for lidt ekstra lykke er Lykke by Lykke’s motto. Denne webshop med tøj til den modebevidste kvinde er stiftet af Janne Lykke, og sælger alle de brands og styles voksne kvinder elsker. Du finder masser af fine gaver, hvis du vil give en blød pakke til kvinden, du holder af.

Pris fra 50 kr.
Modetøj fra Superlove

Modetøj fra Superlove

Superlove er én af vores yndlings-shops når det kommer til moderne modetøj til kvinder. Superlove er både en fysisk butik i København, men også en webshop, der har alle de nye og hippe mærker. Her finder du nem tøjgaven til hende, du holder af. Kan hun lide tøj fra f.eks. Mads Nørgaard, Beck Søndergaard, Lollys Laundry og Storm & Marie, så er dette stedet, du skal gå på gavejagt.

Pris fra 150 kr.

En rejse

Piger og heste hænger meget ofte sammen. En meget stor del af piger læser Pennyblade, tegner heste og drømmer om at få sin egen hest. En stor del af dem går til ridning, og for en dels vedkommende, følger interessen for heste med op i voksen livet.

Hestepiger kan med andre ord have alle aldre. tår du og leder efter en gave til én af disse ridepiger eller -kvinder, så bringer vi her nogle gode gaveidéer, du kan kigge nærmere på.

Aarhus Charter

Rejs med Aarhus Charter

Pris fra 4598 kr.

- Annonce -