Filter vingeografi

Ansigtspleje til ham

En moderne mand går op i fysisk velvære og hudpleje. Der findes en masse lækre og skønne produkter, som er skabt til pleje af såvel hud som hår og skæg. Både faren, broren, kæresten og sønnen vil med sikkerhed sætte pris på at få en gave, der frisker ansigt op og holder huden sund.

Pris fra 26,95 kr.

En morgenkåbe til ham

Manden der har alt vil elske at få en morgenkåbe i gave. Beklædningen gør det behageligt at stå op om morgenen både i de travle hverdage og i weekenderne med god tid.

Der findes maskuline og moderne morgenkåber til mænd i forskellige designs og størrelser.

Pris fra 500 kr.

Robotstøvsuger

Vil du forære din mand en gave, som kommer dig selv til gode? Med en robotstøvsuger kommer rengøringen af gulvene derhjemme bogstaveligt talt til at klare sig selv. Når du giver kæresten en robotstøvsuger, skaber du samtidig ekstra tid til romantik og afslapning i parforholdet.

Pris fra 599 kr.

Musikudstyr

Musik hører til de mest populære og udbredte udtryksformer hos mænd. Du kan forære manden et instrument som inspiration til ny hobby, eller du kan glæde musikeren med nyt udstyr eller tilbehør i personlig gave. Musik er en livsstil og en kilde til socialt samvær med kammeraterne.

Sko til ham

Sko kan gøre en verden til forskel, når det kommer til look og image. Til manden der ejer alt, vil et par modesko, sneakers eller businesssko være den helt rette gave. Der findes sko i alle prisklasser, så gaven kan matche begivenheden og din økonomi.

Pris fra 399 kr.

Outdoor Gear

Udstyr, tøj eller tilbehør til udendørslivet er den perfekte gave til manden, som ingen ønsker har. Uanset hvilken livsstil din mand har, er der beklædning eller lækkert udstyr til haven eller teltture, som kommer til at bringe ham glæde fremover.

Pris fra 12 kr.