Spaophold – de bedste spasteder i Danmark

Spaophold

Kender du en, som virkelig fortjener at blive ordentlig forkælet? Det kan være at vedkommende har været igennem en hård og stressende periode, og du derfor synes, at han eller hun bør få muligheden for virkelig at koble af og få roen tilbage. Det kan også være, at du bare virkelig holder af den her person og synes, du vil vise det på en ekstra særlig måde – nemlig med et spaophold.

Herunder finder du de bedste spaophold i Danmark (og i Sverige og Tyskland).

Se også denne oversigt over gode spasteder i Danmark.

Himmerland Spa og Golf

Ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Midt i det smukke Himmerland, ligger dette resort, der siden 70’erne har været berømt for sine grønne golfbaner. I dag er resortet udvidet med et high class wellness-område med masser af behandlinger og afstressende aktiviteter. Kombinér golf og wellness, eller vælg én af delene. Uanset hvad, må du ikke gå glip af den fantastiske 5-retters menu i Restaurant P.O.L.O.

Pris fra 1590 kr.
Kan opleves her: Jylland
Tambohus Kro og badehotel

Ophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på wellnessophold ved Limfjorden på den skønne Tambohus Kro. Her har du blandt andet muligheden for selv at samle østers og muslinger i fjorden og bagefter få kroens kokke til at tilberede dem til dig. Du har adgang til to kursteder: Sydthy Kurbad og Kurbad Limfjorden med mere end 200 kvm. spaområde. Er du til gourmetmad (også udover østers), så er Tambohus det rette sted at lægge et ophold.

Pris fra 1998 kr.
Kan opleves her: Jylland
Hotel Amerika

Romantik, gourmet eller golf på Hotel Amerika

Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i skoven udenfor Hobro og tæt på Mariager Fjord. Hotellet byder på alt fra golf til romantisk ophold med spa, gourmetmad og wellness. Hotelværelserne på Hotel Amerika er alle indrettet helt unikt, med særlige møbler på hvert værelse.

Pris fra 1798 kr.
Kan opleves her: Jylland
Hotel Bretagne

Kurophold på Hotel Bretagne Badehotel

Hotel Bretagne er ægte badehotelsstemning ved den nordsjællandske riviera. Her er udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø og kun 5 min. gang til stranden. På Hotel Bretagne har gæster strømmet til siden 1939 for at nyde god mad, natur og hygge. Nu kan du glæde én du holder af med det samme.

Pris fra 3190 kr.
Kan opleves her: Sjælland
Hotel Thinggaard

Ophold på Hotel Thinggaard

Få den ægte Thy-oplevelse på Hotel Thinggaard, der er beliggende lige ved den vilde natur i Nationalpark Thy. Her er der fokus på mad med lokale, bæredygtige råvarer i samarbejde med Regional Madkultur Thy-Mors. Få adgang til Sydthy Kurbad og oplev afslapning, luksus og god mad.

Pris fra 1896 kr.
Kan opleves her: Jylland
Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

Kør et smut ned over den tyske grænse til skønne Flensborg og forkæl dig og din kære på det luksuriøse Alter Meierhof. Alt er lige det mere luksus på dette tyske hotel. Blandt andet finder du en 2-stjernet Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther” indenfor hotellets vægge. Der er et kæmpe spaområde og den særlige trumf hos Alter Meierhof er deres 1.400 kvm. store tyrkiske haram-bad. Find den orientale stemning i skønne Flensborg.

Pris fra 2989 kr.
Kan opleves her: Tyskland

Spaophold er lig med selvforkælelse og ro

Hvis man ønsker at give nogle muligheden for ultimativ selvforkælelse, så er et gavekort til et af landets bedste spasteder den helt perfekte gaveidé.

Med sådan et ophold, uanset om det er for en dag eller med overnatning, skaber rum for at man kan komme helt ned i gear og virkelig slappe af. Bare det at skifte over til en morgenkåbe og vide du kan beholde den på hele dagen gør en afslappet.

Det med at tid pludselig ikke er så vigtigt længere og at der ikke er noget man skal nå, er virkelig godt når man skal prøve at slappe af. Nu er det pludselig okay bare at trække vejret dybt i en eukalyptus duftende sauna og nyde lækker frugt i sin morgenkåbe. Du skal ikke huske på en lang liste af gøremål, udover en eventuel reservation på hotellets restaurant. Det er virkelig de ideelle forhold for at genfinde roen og overskuddet til at skulle tilbage til hverdagen bagefter.

Lækre spaophold i hele Danmark

Uanset hvor den, du vil forkæle med denne gave, befinder sig, så er der et super lækkert spasted i nærheden. Du finder nemlig både sådanne afslappende steder i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Så hvis du ikke ønsker at modtageren af din gave skal rejse alt for langt for at opleve gaven, så er det nemt at finde et sted indenfor en overskuelig radius. Er du og modtageren derimod ligeglad med længden på rejsen til spaopholdet, så kan du frit vælge mellem alle de skønne steder der er.

Men synes du ikke det danske udvalg er godt nok, så finder du også mange gode spaophold i blandt andet Sverige og Tyskland.

Spa i smukke omgivelser

Nogle af de bedste steder i landet er eksempelvis Marienlyst og Vejlefjord. Begge disse steder er placeret i utrolig smukke omgivelser. Så det er ikke kun spaområdet der virker afslappende. Bare det at kigge ud af vinduet og se den flotte natur vil give ro og glæde. Du får dermed også mulighed for at gå en tur i disse smukke omgivelser, hvis du skulle have lyst til at forlade spaen og dens varme.

Du behøver ikke ruinere dig selv

Det kan være at du tænker at du virkelig gerne vil give sådan en lækker gave, et ophold på et af Danmarks lækreste spasteder. Men du er måske bekymret for hvor dyr sådan en gave vil være at give. Her er det supersmart at der findes diverse hjemmesider, som indsamler deal og rabatter til spasteder i hele Norden. På den måde kan du få den samme lækre oplevelse, men til færre penge. Hvilket gør at langt flere har råd til at kunne købe sådan en gave.