Konfirmationsgaver 2021

Konfirmationsgaver

Når det bliver forår og konfirmanterne fylder det danske land med glæde, så ved vi at sommeren er lige om hjørnet.

For den unge pige eller dreng, der skal konfirmeres, fylder denne dag alt. De har gået til konfirmationsforberedelse i Kirken, har købt kjole eller jakkesæt, har planlagt en stor fest og dagen kan ikke komme  hurtigt nok.

Konfirmationen er en kristen tradition, men er for mange også et symbol på overgangen mellem barn og (næsten) voksen.

Er du inviteret til konfirmationsfest, så skal du også finde den rette konfirmationsgave. Der er tradition for at give lidt store gaver, og ofte pengegaver, men der er så mange andre muligheder for en gave til konfirmanten. Vi giver dig her en masse inspiration til konfirmationsgaven.

Hvis du er nysgerrig på konfirmation og historien bag, kan du læse meget mere nederst på siden, men nu til gaveidéerne…

Gave til konfirmanten - få inspiration her

Trådløs oplader

Trådløs oplader

En trådløs oplader kan være helt uundværlig, når strandfesten trækker ud. Det er ikke altid, mobilen kan holde strøm til en lang aften, hvor hvert øjeblik skal fanges på kameraet. Det er en nyttig gave.

Pris fra 329 kr.
Komplet gamingpakke

Komplet gamingpakke

Dette er en ultimative gaveidé til gameren. For langt under 3.000 kr. får du ALT man skal bruge for at blive gamer: gamerbord, gamerstol, tastatur, mus, musemåtte og headset. Du går aldrig galt i byen med denne gave til gameren i familien.

Pris fra 2549 kr.
guitar

En guitar

En guitar er en glimrende gave til den musikinteresserede, der gerne vil lære at spille et instrument, eller til den, der måske allerede mestrer guitarspillet. Der fås flere typer af guitarer: spansk guitar, westernguitar, elguitar og børneguitarer i mindre størrelser.

Pris fra 499 kr.
Bluetooth højttaler

Bluetooth højttaler

En bluetooth højttaler er en virkelig smart opfindelse. Man kan have den med overalt. På værelset, i haven, på ferien eller til festen – eller bare når man gerne vil høre musik sammen med vennerne. Det smart ved en bluetooth højttaler er, at det er ens telefon, tablet eller computer der afspiller musikken fra f.eks. Spotify, men man går den gode lyd fra højttaleren. Og det hele er trådløst.

Pris fra 199 kr.
drone

En drone

Pris fra 647 kr.
biografen

En tur i biografen

Børn elsker at komme i biografen. Sætte sig i mørket med venner eller familie, masser af popcorn, slik og sodavand og se den nyeste film fra Disney eller én af de mange andre populære børnefilm. Glæd et barn med et gavekort til at biograftur.

Pris fra 159 kr.
bordfodbold

Bordfodbold

Bordfodbold hører ikke kun de voksnes barer til, men er et stort hit på børneværelset også. Her kan der udkæmpes tusindvis af kampe med vennerne. Er et fullsize fodboldbord for stort til værelset fås de også i mindre modeller, der er lige så sjove.

Pris fra 249 kr.
Modetøj fra Superlove

Modetøj fra Superlove

Superlove er én af vores yndlings-shops når det kommer til moderne modetøj til kvinder. Superlove er både en fysisk butik i København, men også en webshop, der har alle de nye og hippe mærker. Her finder du nem tøjgaven til hende, du holder af. Kan hun lide tøj fra f.eks. Mads Nørgaard, Beck Søndergaard, Lollys Laundry og Storm & Marie, så er dette stedet, du skal gå på gavejagt.

Pris fra 150 kr.
rideudstyr

Rideudstyr

Alle sportsgrene og hobbies kræver sit eget udstyr. Hestesporten er ikke anderledes i den henseende. Kender du en ridepige, ung som ældre, så er den perfekte gaveidé udstyr til hest og ridning. Det kan være alt fra en ny hjelm, nye ridestøvler til en saddel, børste eller grime. En anden populær kategori indenfor rideudstyr er børster og andre groomingting til hesten.

Pris fra 45 kr.
Enamel smykker

Smykker fra Enamel

Enamel har hittet stort de sidste år – specielt blandt unge piger og yngre kvinder. Smykkerne fra Enamel kombinerer enkle og rene linjer med små finurligheder som f.eks. farvede perler. De passer til alt og til alle. Med en lav pris er disse smykker altså et perfekt bud på gaven til hende – uanset alder og stil.

Pris fra 150 kr.
Georg Jensen smykker

Georg Jensen smykker

Georg Jensen står for dansk design, der er både tidløst og rigtig god kvalitet. Et smykke fra Georg Jensen er en gave som hun vil elske. Med garanti. Din kone, kæreste, mor, datter eller veninde vil med garanti elske et af de klassiske smykker fra Georg Jensen. Det kan f.eks. være det elskede Marguerit-smykke eller et sølvarmbånd.

Pris fra 995 kr.
Ure til hende

Et elegant ur

Lad hende pakke den flotte gave op og lukke det smukke, elegante dameur om håndleddet. Se hende stråle. De fleste piger og kvinder i alle aldersgrupper elsker et flot armbåndsur. Det er som et smykke og en ekstra lille luksus i stedet for at bruge uret på iPhone eller computer. Vi har ure i guld, sølv og andre elegante materialer og designs.

Pris fra 179 kr.
graffitikursus

Graffitikursus

Her er en anderledes gave til ham eller hende, der elsker hip hop-kulturen og er kreativ. I samarbejde med Run For Cover tilbyder vi 6 timers kursus fordelt over 4 lørdage, hvor I lærer alle teknikkerne til selv at male graffiti, samt får en dyb indføring i graffitikulturen. Alt dette foregår i et inspirerende miljø omgivet af tusindvis af spraydåser. Lær graffiti fra de bedste.

Pris fra 899 kr.
Kan opleves her: Sjælland
DIY pengegaver

DIY pengegaver

Køb alle materialerne og vejledning til at skabe festens fedeste pengegave. Du kan lave rammer med motiver, der indeholder sedler og mønter, kort med filthjerte, eller æsker med indbyggede overraskelser.

Pris fra 167 kr.
Money Maze

Money Maze

Denne pengelabyrint er en genial måde at gøre en kontant pengegave mere spændende. Du putter sedlerne ind i plastikkuben, og kan pakke den ind som en almindelig pakke. Modtageren skal så først have metalkuglen gennem labyrinten før han eller hun kan åbne kuben og få adgang til pengene.

Pris fra 79 kr.
spadag

Spadag

En spadag er den ultimative wellnessgave til veninden, din søster eller kæresteparret. Afsæt tid til bare at være sammen i skønne omgivelser, hvor der kun er fokus på velvære og hyggeligt samvær. En spadag foregår typisk i et spaområde, hvor der er adgang til en lang række aktiviteter som f.eks. sauna, dampbad, vildmarksbad samt en lang række behandlinger som f.eks. massage og ansigtsbehandling.

Pris fra 249 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Vores ansigt siger alt om os. Det er ansigtet du genkender en person på og ansigtet du tiltrækkes af. Samtidig er ansigtet hver eneste dag udsat for vind, vejr og aldring. Derfor er pleje af ansigtet vigtigt og er virkelig en forkælelse, du kan give som gave til én der fortjener det. Vi har tilbud om en lang række af ansigtsbehandlinger i hele landet.

Pris fra 400 kr.
Kan opleves her: Jylland, Sjælland
csgo

CS:GO eSport

Den perfekte oplevelsesgave til gameren m/k. Deltag i en holdtræningsdag hos Tricked eSports i Vejle, hvor undervisningen leveres af tidligere eller nuværende professionelle gamere. Få opgraderet dine skills i CS:GO og en masse sjove og lærerige timer i godt selskab.

Pris fra 599 kr.
Kan opleves her: Jylland
photoshoot

Model for en dag

Har hende eller ham, du vil give en gave altid drømt om at stå model for en rigtig professionel fotograf? I samarbejde med Casablanca Models tilbyder vi et photoshoot med stylist og fotograf og den heldige modtager får naturligvis billederne med hjem bagefter.

Pris fra 1950 kr.
Kan opleves her: Jylland
helikoptertur

Helikoptertur

En helikoptertur er både noget, der får adrenalinet til at pumpe, udfordrer din eventuelle højdeskræk, men samtidig giver dig en smuk oplevelse uden sidestykke. Helikopterflyvning er normalt noget du ser på film, men her kan du give din ven eller familiemedlem en unik oplevelse i luften.

Pris fra 695 kr.
Kan opleves her: Fyn, Jylland, Sjælland
mystery room

Escape Room

Dette er gaven til ham eller hende, der elsker at løse gåder og mysterier. Du bliver sammen med din gruppe låst inde i et rum i en time og skal løse en masse gåder for at komme ud igen. Det er både spændende og sjovt – og kræver teamwork.

Pris fra 250 kr.
Kan opleves her: Sjælland