Julekalendere på TV er en mangeårig tradition for både børn og voksne. For ikke så mange år siden var der kun én TV-julekalender: nemlig den på DR (eller Fjernsynet, som det bare hed dengang). I dag i 2020 er der masser af julekalendere på mange forskellige kanaler at vælge imellem. Både for børn i forskellige aldre og for voksne.

Hos Giftify vil vi gerne hjælpe dig med at få overblik over de forskellige julekalendere, der bliver sendt i 2020, deres sendetider osv.

Bemærk, at det er for tidligt at sige endnu, hvilke julekalendere der bliver sendt på de forskellige TV-kanaler i december 2020. Men vi holder godt øje og opdaterer siden, når de forskellige kanaler melder mere ud om deres juleplaner for 2020.

Hvilken julekalender vil du gerne se?

Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvilke(n) julekalender(e) DU gerne vil se i 2020. Måske er vi mange nok med et bestemt ønske.

Julekalenderoversigt 2020

TidspunktKanalJulekalender
Kl.DR1Ikke annonceret endnu
Kl.TV2Ikke annonceret endnu
Kl.DR RamasjangIkke annonceret endnu
Kl.DR UltraIkke annonceret endnu
Kl.DR2Ikke annonceret endnu
Kl.DR3Ikke annonceret endnu

Julekalender på DR1 i 2020

I 2020 er det DR1’s tur til at producere en helt ny julekalender. Vi glæder os meget til at se, hvad DR finder på til deres julekalender. DR har produceret nogle af de allermest elskede julekalendere gennem tiden.

Julekalender på TV2 i 2020

TV2 byder i 2020 på en dejligt gensyn med én af de tidligere års TV2-juleproduktioner. Vi følger godt med, og skriver herinde så snart TV2 har meldt ud, hvilken af deres mange julekalendere du kan glæde dig til at se i december 2020.

Julekalender på DR Ramasjang i 2020

DR Ramasjang sender julekalender for de allermindste børn, der ikke er helt gamle nok til at se de store julekalendere på DR1 og TV2.

Julekalender på DR Ultra i 2020

DR Ultra er kanalen for de børn, der er blevet for gamle til Ramasjang. Ultra plejer også at sende deres egen julekalender. Vi glæder os til at se hvad de finder på i 2020.

Julekalender på DR2 i 2020

På DR2 er der tradition for at sende satiriske julekalendere for voksne.

Julekalender på DR3 i 2020

Som noget forholdsvist nyt sender DR3 også deres egen julekalender. Hvad mon den bliver i 2020?