Samlekort (Pokémon, Yu-Gi-Oh, fodbold, Marvel)

samlekort

Børn over hele landet (især drenge) elsker at samle på kort, bytte dem og spille med dem med venner. Især er Pokémon-kort meget oppe i tiden, men der findes også andre serier, så forhør dig først hos barnets forældre. Her er muligheden for at købe en populær gave i den billigere ende.

Fjernstyret legetøj

Fjernstyret legetøj

Den fjernstyrede bil er en klassiker indenfor legetøj. Det er bare cool at kunne styre sin egen bil. De fås i alle størrelser og prisklasser, og man kan endda få alle mulige andre fjernstyrede køre- og fartøjer som f.eks. både, tanks og helikoptere.

Løbehjul

Løbehjul

Løbehjulet er en dille, der ikke længere kun er en dille. Flere og flere børn bruger løbehjul i stedet for cykel, når de skal transportere sig selv til skole eller over til vennen. Der findes også seje trick-løbehjul, hvis man vil være sej på skaterbanen.

Brætspil til børn

Brætspil til børn

Brætspil er lig med mange timers sjov, leg og læring enten sammen med legekammerater eller sammen med familien. Er det dårligt vejr udenfor, er det lykken at samles indendørs med et godt spil. Klassikere som Ludo, UNO eller Junior Matador – eller måske et nyt, spændende og ukendt spil?

Bøger (8-9 år)

Bøger 8-9 år

Børn i alderen 8-9 år har lige lært at læse og en del af dem bliver til rigtige læseheste. Føder du barnets læselyst lige nu, styrker du dets evne til at blive en bedre læser. Der findes masser af bøger til denne aldersgruppe. Læs-selv-bøger og bøger til højtlæsning. Skønlitteratur og faglitteratur. Klik på knappen og […]