Rulleskøjter

Rulleskøjter

Rulleskøjter er en rigtig god gave til både drenge og piger, der elsker fart. Det er sjovt at stå på rulleskøjter og barnet træner sin balance mens det lærer at køre på sine nye rulleskøjter. Husk at købe hjem og beskyttelsesudstyr også.

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars

Kombinationen af det kendte og elskede danske legetøj LEGO og de mindst lige så populære Star Wars-film har taget verden med storm. Især drenge elsker at bygge og lege med de kendte modeller og figurer fra LEGO Star Wars.

Barbie

barbie

Barbiedukken har været en klassiker især blandt piger lige siden den første kom på markedet tilbage i 1959. Den flotte langbenede Barbie og hendes venner er elsket legetøj gennem generationer. I dag er Barbie ikke kun en dukke, men man kan også få huse, biler, hest, hund og selvfølgelig tøj og accessories.

Dyr fra Schleich

schleich

Dyrene fra Schleich er yderst populære blandt børn fordi de er så realistiske. Schleich laver alle typer af dyr lige fra husdyr over bondegårdsdyr til vilde dyr. Schleich står ud over den høje grad af realisme også for meget høj kvalitet.

HAMA perler og perleplader

hama

Perleplader er noget vi voksne selv husker fra vi var børn, men de klassiske perler fra danske HAMA er stadig populære blandt børn i dag. De fås i flere størrelser alt efter barnets alder: Maxi, Midi eller Mini. Midi er den mest kendte model. Du kan også købe plader, tilbehør og hæfter med inspiration og […]

Et penalhus

penalhus

Penalhuset er skolebarnets måde at vise stil og personlighed, samtidig med at det er en praktisk ting, alle skolebørn har brug for for at holde styr på blyanter, farver, lineal, viskelæder osv. Man kan få et hav af forskellige penalhuse til både drenge og piger og det er en rigtig fin gave til barnet i […]

En skoletaske

skoletaske

Alle børn, der går i skole skal have en skoletaske. Især for barnet der lige er startet i skole eller er på vej, er det en stor ting at få en flot og smart skoletaske. Dette gør det til en elsket gave. Du kan få skoletasker i alle prisklasser, stilarter og farver.