Haveredskaber til børn

Haveredskaber til børn

Børn i denne alder elsker at være med udenfor. når de voksne arbejder i haven. Derfor er små haveredskaber i børnestørrelse en glimrende gave. Med en lille rive, kost eller lignende kan barnet være med til at rive blade op eller fjerne ukrudt.

Et puslespil

puslespil

Puslespil har altid været et favoritlegetøj til børn. Udover at være sjovt og kreativt, så er det også et lærerigt stykke legetøj for børn. Her styrkes både koordinationsevne, motorik og hjernen trænes – mens man har det sjovt. Gerne sammen med de voksne.

En trampolin

trampolin

Alle børn elsker at hoppe og lave tricks på en trampolin. Hvilket barn drømmer ikke om en havetrampolin? Heldigvis fås de også i mindre størrelser, hvis du som forældre er ked af at fylde haven ud med en kæmpe trampolin.

Et gyngestativ

gyngestativ

Børn elsker gynger. “Gyng mig far!” eller “gyng mig mor!” kender alle forældre til. Et gyngestativ hjem til haven er en gave, der vil gøre ethvert barn lykkelig. Gyngestativer fås i mange prisklasser. Husk at tjekke med forældrene inden du køber.

En løbecykel

Løbecykel

Drenge og piger i børnehavealderen elsker fart, og med en løbecykel kan barnet både træne sin balance og komme frem i verden. Løbecyklen er en genial overgang til den “rigtige cykel”.