Børnetøj

Børnetøj

Små børn vokser hurtigt og dermed også hurtigt ud af deres tøj. Giver du børnetøj i gave, vil det altid være en succes hos barnets forældre. Der findes SÅ meget lækkert og trendy børnetøj i dag. Klik her og se et stort udvalg, lige til at købe og pakke ind.

BRIO legetøj

brio legetøj

Svenske BRIO har siden 1907 produceret det elskede trælegetøj i høj kvalitet til både drenge og piger. Især hunden Dachsie og togsættene kender vi BRIO form, men også den ikoniske gåvogn og mange andre produkter ville være en skøn gave.

Badelegetøj

badelegetøj

Kombinér barnets stund i badekarret med sjov leg. Skab hyggelige stunder mellem barn og voksen med sjovt badelegetøj, der gør badet meget nemmere for barnet.

Sansegynge

sansegynge

Sansegyngen kan bruges både indendørs og udendørs og er udover sjov leg for det lille barn, også med til at styrket barnets motoriske udvikling. En helt perfekt gave til det helt lille barn.

Bruder legetøj

bruder legetøj

Bruder er tysk legetøj i højeste kvalitet. Traktorer og andre landbrugsmaskiner, lastbiler og køretøjer, byggemaskiner. Du får det hele fra Bruder. Dette er legetøjet som alle børn vil elske.

Bamser & tøjdyr

bamser

Bløde bamser og tøjdyr er elsket af alle små børn, og hvem har ikke haft en yndlingsbamse? Fordelen ved de nuttede tøjdyr er, at de både kan bruges til leg og til tryghed som f.eks. sovedyr.

Legetøjsstøvsuger

Legetøjsstøvsuger

Små børn elsker at efterligne deres forældre og “lege voksne”. Med en legetøjsstøvsuger giver du barnet mulighed for at deltage i rengøringen og være med når far eller mor svinger den rigtige støvsuger.

Legekøkken og legemad

Legekøkken

Små børn elsker rollelege og især alt der har med mad og madlavning at gøre. Med et flot legekøkken og tilhørende legemad, kan barnet selv “lave mad” og stolt servere det for deres forældre.