Gave til løberen

Gave til løberen
Løbepakke

En løbepakke

Dette er en ultimative gave til løberen (bortset fra løbesko og løbeur): du får et helt sæt af under- og overdel, der er designet til løb. Vælg mellem en masse forskellige stykker løbetøj. De er alle på tilbud.

Pris fra 389 kr.
Løbesko

Løbesko

Løbesko er den vigtigste ting til løberen, og dermed også én af de allerbedste gaver du kan give til hende eller ham, der elsker at løbe. Et par gode løbesko gør hele forskellen for løbeoplevelsen. Hvis du tænker på at give et par løbesko i gave, så er det en god idé først at tjekke hos modtageren, hvilken skostørrelse og skotype han eller hun bruger.

Pris fra 399 kr.
Løbetights

Løbetights

Løbetights hører til must-have udstyret til den løbeglade mand eller kvinde. Uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår, så er løbetights klart det bedste at løbe i. Overvej de smart kompressions-løbetights for bedre performance.

Pris fra 135 kr.
Træningsur

Træningsur

Alle der dyrker løb, fitness eller andre motions- og træningsformer har brug for et træningsur. I dag er træningsure ikke store klodsede apparater på armen, men små, elegante armbånd med digitalt display. De fås i flotte farver, og du kan sagtens gå med dit træningsur til hverdag også. Træningsure, eller -armbånd, kan tracke og analysere alle dine workouts.

Pris fra 119 kr.

Løb er en af danskernes mest foretrukne sportsgrene. Det er en motionsform, der både kan dyrkes alene og sammen med én eller flere makkere. Og det er en aktivitet, der forbedrer konditionen og hjertekar-kredsløbene. Er det dit barn, din ægtefælle, din bror eller din gode veninde, der er aktiv med løb, er det oplagt at give ham eller hende udstyr eller tilbehør til motionen.

Der findes flere typer af gaver til løberen. Det kan være basisudstyr såsom løbesko eller løbetøj til de forskellige årstider. Eller det kan være det betydningsfulde tilbehør, der er med til at skabe motivation og fremme lysten til nye udfordringer.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af løbetøj- og sko

Tøj til løb er et populært valg til både mænd og kvinder. Der findes et stort sortiment af beklædning til begge køn, der varierer i forhold til materialer og særlige egenskaber. Der skal bruges én type tøj til løb i sommerhalvåret, og der skal bruges speciallavet løbetøj med merinould til vinteren.

Der er flere af de store producenter af sportsudstyr, der fremstiller tøj til løb. Sørg for at være opmærksom på størrelserne hos hvert brand. Hvad der er størrelse Medium hos én producent, kan være 1 eller 2 størrelser større eller mindre hos andre brands.

Der vil stort set altid være en størrelsesguide, du kan tage udgangspunkt i hos hvert brand. Denne kan hjælpe dig med at få valgt den helt rette gave til løberen.

Iblandt de mest populære beklædningsgenstande til løb er:

  • Løbetights
  • Løbetrøje til vinterbrug i merinould
  • Jakke med vandafvisende egenskaber
  • Svedtransporterende undertøj
  • Løbesko i god kvalitet

 

Det kan svare sig at gå efter kvalitetstøj, når det kommer til at købe de bedste gaver til løberen. Den fysiske komfort har stor indflydelse på løberens trivsel undervejs på løbeturene. Tøj med åndbare egenskaber er et sikkert valg, uanset om det drejer sig om gave til mand eller kvinde.

Skab trivsel på løbeturene med kompressionsstrømper- eller tights

Er modtageren af din gave en dedikeret løber, er der brug for det bedste tilbehør, der både fremmer komforten, og som minimerer skader. Du kommer til at bringe stor glæde hos modtageren af din gave ved at forholde dig til tøj med kompression. Det kan være enten strømper eller tights, der er designet til at øge blodgennemstrømningen i fødder, ankler, lægmuskler og lår. Din gave til løberen får betydningen for restitutionstiden og skadesforebyggelse.

Køb løbeur til ham eller hende der træner på ambitiøst plan

Løbeur fra Sportbuddy

Løbeur fra Sportsbuddy

Hvis du er på udkig efter et prisbilligt løbeur til ham eller hende, der elsker at løbe, så er Sportsbuddy en rigtig god dansk forhandler af løbeure. Du kan både få de smalle og smarte løbearmbånd, og de mere avancerede ure.

Pris fra 499 kr.

Når du vil støtte op omkring et vægttab, eller når du vil være med til at fremme motivationen hos den ambitiøse løber, skal du købe ekstraudstyr til motionen. For mange motionister har det stor betydning at kunne holde styr på ens data. Det kan give indblik i, hvor mange kilometer der er løbet om ugen, og det kan fortælle om gennemsnitlig løbehastighed.

Find det bedste løbeur.

Den ambitiøse løber har brug for nye udfordringer for hele tiden at holde sig i topform. Et løbeur kan blive den mest betydningsfulde gave til løberen, der kan bruges til at holde styr på de personlige præstationer og rekorder. Et ur er desuden uundværligt, når der løbes intervaltræning.