Gave til gameren

Gave til gameren

Hvis du leder efter en gave til en gamer, så er du kommet til det rette sted. Gamere bliver der flere og flere af, og det er ikke længere “kun” teenagenørder, der spiller computerspil. Børn, voksne, mænd, kvinder, drenge og piger – gameren kommer i mange udgaver i det 21. århundrede.

Gamere elsker udstyr

Gamere elsker gear, og kan aldrig blive færdige med at opgradere deres spille-setup. Derfor er denne gaveguide også meget fokuseret på udstyr, som mus, headsets, tastaturer osv.

Møbler som gamerborde, den bedste gamer stol med videre er ligeledes i høj kurs.

Gaver i alle prisklasser

Du behøver ikke at være bekymret over pengepungen, når du leder efter den rette gave til gameren. Selvom gamercomputere og -udstyr kan koste mange tusinde kroner, så findes der gaveidéer i alle prisklasser.

Er du klar? Her kommer vores bedste gaveidéer til gameren.

gamerstol

Gamerstol

Alle gamere drømmer om den rigtige gamerstol. Man tilbringer mange timer foran skærmen som gamer, og derfor er det essentielt, at man sidder godt imens. Derfor er gamerstolene blevet så populære de senere år. Udover komfort, handler det også meget om, hvorvidt en gamerstol ser sej ud eller ej. Stolene kan være dyre, men kan også fås helt ned til 589 kroner.

Pris fra 589 kr.
gaming headset

Gaming headset

At være gamer handler ikke kun om at spille spil. Det er i høj grad også en social beskæftigelse, hvor man undervejs i spillet snakker med både eksisterende venner og måske får nye venner rundt i hele verden. Derfor er et gaming headset essentielt for gameren, og det skal helst have god lyd, en god mikrofon samt lukke udefrakommende støj ude.

Pris fra 99 kr.
Komplet gamingpakke

Komplet gamingpakke

Dette er en ultimative gaveidé til gameren. For langt under 3.000 kr. får du ALT man skal bruge for at blive gamer: gamerbord, gamerstol, tastatur, mus, musemåtte og headset. Du går aldrig galt i byen med denne gave til gameren i familien.

Pris fra 2549 kr.
gamermus

Gamer mus

Musen er sammen med tastaturet det absolut vigtigste værktøj for en gamer – udover selv computeren. En gamer mus skal være lynhurtig og meget præcis. Derfor kan man ikke bruge en almindelig billig kontormus til at spille med. Der findes et kæmpe udvalg af gamer mus, så spørg personen du skal give gave, hvilket mærke og hvilken model vedkommende foretrækker.

Pris fra 79 kr.
Gamer musemåtte

Gamer musemåtte

En musemåtte er ikke bare en lille firkant med reklamer på, som bruges på kontorer. For gameren er det et stykke essentielt udstyr, der skal være helt rigtig for at sikre at musen kører så hurtigt og glat som muligt. Mange gamere holder af store musemåtter, der fylder hele bordet.

Pris fra 29 kr.
gaming bundle

Gaming Bundle

Med et gaming bundle får du virkelig meget udstyr for pengene. Sådan et sæt er perfekt til begynderen, der gerne vil i gang med at spille computer. Få tastatur, mus, musemåtte og evt. også headset til gameren i én billig pakke.

Pris fra 149 kr.