5 gaver til din preteen

preteen

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal give i gave. Især hvis denne gave er til en preteen! Læs med her for at få nogle gode gaveideer til den preteen du har i dit liv.

Elektrisk tandbørste til bisserne

Man kan aldrig give sine tænder nok kærlighed og det er kun en god ide at man i en ung alder viser sin preteen vigtigheden af god tandhygiejne. En elektrisk tandbørste kan lige være sagen til at hjælpe denne preteen på den rette vej.

I dag kan man købe en elektrisk tandbørste i mange forskellige farver og med mønstre. Det kan derfor også være en ide at købe en lidt smart model af en elektrisk tandbørste, så denne preteen faktisk godt vil bruge sin nye elektriske tandbørste. Elektriske tandbørster gør nemlig tandbørstning hurtigt og effektivt.

Det elektriske løbehjul er guld værd

Det er blevet utroligt populært at bruge et elektrisk løbehjul til at komme vidt omkring. Det er især noget, man ser i bylivet, men selv ude på landet kan det været meget rart med et løbehjul.

Med et elektrisk løbehjul kan du give din preteen en del mere bevægelsesfrihed, og det vil de med garanti blive taknemmelige for. Læs mere på loebehjul.dk og se, hvilken model af løbehjul, der er den rette at købe.

Gavekort til deres yndlingsbutik

Det kan være svært altid at vide præcis hvad en preteen kunne ønske sig. Men det er et ret sikkert valg at give dem et gavekort til deres yndlingsbutik. Det kan godt være at det en smule kedeligt, men på denne måde er du da sikker på at de bliver glade for gaven.

Med et gavekort til barnets yndlingsbutik giver du barnet friheden til selv at vælge, hvilken gave de gerne vil have fra dig.

Aktier og investeringsmuligheder

Det er aldrig en dum ide at lære sine børn lidt om økonomi og jo tidligere man kommer i gang med at investere, jo bedre er det.

Det er muligvis ikke lige sagen at give aktier til en preteen i fødselsdagsgave eller lignende – i hvert fald ikke med mindre man har en lidt mere spændende gave at supplere med! Men det kan være en god ide at give denne gave, som en ’bare fordi’ gave. På den måde kan man i samme åndedræt have en god samtale med denne preteen omkring økonomi og hvordan man egentlig investere. På den måde har man en meget positiv indflydelse på deres økonomiske fremtid.

En god oplevelse

Alle mennesker kan lide at leve et godt liv og det er blandt andet derfor, at det er blevet så populært at give gode oplevelser i gave i stedet for. Prøv at overveje hvilke gode oplevelser du kan give denne preteen. Dette kommer naturligvis meget an på, hvilke interesser denne preteen har.

Nogle vil for eksempel blive meget glad for en tur ud i noget natur med en madpakke, imens andre hellere vil til en stor koncert med en masse mennesker. Eller måske skal i en tur ind til storbyen og sidde på fortovscafeer?