4 geniale gaver til manden der har alt

Geniale gaver

Manden der har alt er en af de sværeste typer at finde geniale gaver til. Hvis du virkelige vil overraske ham med en god gaveide, skal du derfor skal du have lagt hjernen i blød og tænke ud af boksen. Han har sikkert allerede de nyeste gadgets, det fedeste værktøj og alt de nyeste grej til hans hobbyer. Det er dog intet problem – her får du nemlig gaveinspiration til ikke mindre en 4 geniale gaver til manden der har alt. Alle 4 gaver, er gaveideer som der er stor chance for, at han ikke har i forvejen.

Du kan få yderligere gaveinspiration til manden der har alt på Geniale Gaver, som er ekspert indenfor gaveideer. Der finder du ikke kun gode gaveideer til manden der har alt, men også til mange andre.

En champagnesabel

En champagnesabel er den perfekte gaveide til manden der har alt. Det er en sjov ting, som ikke ret mange har, men som garanteret er lige i hans ånd. En champagnesabel bruges til at åbne champagne på fornemmeste vis. Den føres langs halsen af champagnen, hvor den rammer hovedet og skyder toppen af. Det er yderst imponerende, og vil helt sikkert blive et gavehit. Uden tvivl en af de mest geniale gaver til manden der har alt.

Et gavekort til at køre i sportsvogn

Et gavekort til at køre i sportsvogn er en genial gave til ham der har alt. Et gavekort til en oplevelse, er nemlig noget man aldrig kan få for meget af. Lige meget hvor mange ting man har, er endnu en fed oplevelse altid godt af få flere af. Dertil er manden der har alt typen, typisk også lidt af en drengerøv. Dermed vil han helt sikkert elske at prøvekøre en sportsvogn. Gavekort er generelt en rigtig god gaveide, hvis du mangler gaveinspiration til gode gaveideer.

Et genialt multitool

Der findes rigtig mange multitools, og manden der har alt, har sikkert allerede et par stykker af dem. Derfor skal du ikke bare give ham et multitool, men et genialt multitool. Det skal havde alle de fede funktioner som et godt stykke værktøj skal have. Dertil skal det selvfølgelig være praktisk, og i en god størrelse.

En oppustelig kajak

En oppustelig kajak, er en af de geniale gaver som helt sikker falder lige i ’’manden der har alt’’ typens smag. Det er et sjovt stykke legetøj, som han med stor chance ikke har i forvejen, men som han med garanti vil elske at modtage. Hvis ham du skal finde gave til samtidig elsker udeliv, er det uden tvivl en af de mest geniale gaver du kan give ham.